Pink Month 2022

Újra október van. Ez egyet jelent számunkra a mellrák ellenes küzdelemmel.

Persze illúzióink nincsenek. Hosszú, hosszú idő lesz, még ameddig eltűnhet közülünk ez a kór. Addig viszont dolgoznunk kell azon, hogy a lehető legtöbben és rendszeresen elmenjenek az emberek szűrővizsgálatokra.

Miért fontos? Mert a legtöbb rák esetében, a mellráknál meg különösen, az időben felfedezett és elkapott, crutial catch ahogy szép „magyarsággal” az NFL használja, betegség nagyon nagy százalékban gyógyítható.

Hálás vagyok ezért a több mint 10 évért mindenkinek, aki bármikor is segített minket az utunkon. Sokan voltak, nagyon sokan. Nem kezdek felsorolásba, mert egyrészt biztosan kimaradna valaki, másrészt sok oldal telne meg velük. Köszönjük.

Hálásak vagyunk a családjainknak, mindannyian a Steelers.hu csapatból, mert elviselik, hogy az éve ezen időszaka más és picit több teher van rajtunk.

Bemásolhatnék statisztikákat, írásokat, hogy miért fontos a megelőzés, a szűrés. De azt hiszem ezt azok, akik minket követnek már unalomig ismerik.

Inkábba azt kérem, hogy aki ismer minket, aki követ minket az, az ismerősei körében ossza meg és terjessze, ezzel segítve, hogy a szűrővizsgálatokra szánt 1-2 óra sok esetben 10-20-30 évet jelenthet a családdal. Azt hiszem nem olyan nagy ár.

Top