A Colts ellen folytatjuk

Igen tudjuk, egyre kevéssé nézhető. 

A Colts is élt meg szebb napokat, Nézzük meg a Sheriff óta nem találják igazán Ők sem a játékukat, pedig annak már sok sok éve. Nekünk Ben és az a csapat még közelebbi. 

Tudtuk, hogy eljön a változás, nem gondoltuk, hogy ilyen nehéz lesz látni, de ez van. Biztosan lesznek szebb napok és most bízzunk abban, hogy a sok sok elhangzott nyilatkozat és belső öltözői kritika után picit mindenki összekapja magát. 

Jöhetnék számokkal, melyi csapat hogyan áll futásban, levegőben, vagy éppen ezek levédekezésében, de minek. A bajuszkirály Minshew tudjuk, hogy egy erősen átlagos game manager QB. Trubisky mos éppen az átlag alatti korszakában van. Volt neki valaha átlagos??? De ki tudja mikor jön ki egy jobb nap. Bízzunk, mert a remény hal meg utoljára. 

Vannak momentumok amik segíthetnek, ha akar győzni a csapat egyáltalán (néha egyes játékosok hozzáállásást látva ez is megkérdőjeleződik bennem).

A védelemnek szorosan, feszesen kell dolgoznia egész meccsen. A pálya közepe nem maradhat teljesen üresen.Meg kell oldani, hogy ott is legyen valai. Tudom nincs ILB szinte már, viszont olyan plant illene összeraknia a stábnak ami minimalizálja a kockázatozt. 

Futni kell. Azonban nem mindegy hol. A Colts LB-je Zaire Franklin az egyik legjobb idén a futás ellen a teljes ligáz nézve. De ha a fal jó irányban nyit lyukat akkor képesek lehetünk haladni. Amikor a center jobbján megy a futás akkor a liga leggyengébbjei a levédekezésban a vendéglátók. Broderick Jones pedig képes lehet jól segíteni a futást. Jó válaszok kellenek tehát a feldobott lehetőségekre.

Többet kell használni Muth-ot és Pickensnek végre meg kell adni a hosszú útvonalakat. 

Wattnak, ha valóban teljesen rendben van akkor dominálnia kell a fal azon oldalát, mivel a vele szemben elhelyezkedő LT idén még nem mutatott meggyőző formát.

 

De ezek csak meglátások. 

 

Az este 22.30-kor kezdődő találkozón kiderül, hogy a stáb is lát-e vagy teljesen vakon repülünk az idény végén már. Jó eddig sem volt nyitva sokat a szem...

 

Top