Randy Fichtner James Washingtonról: „Ő nagyszerű; Ő is vezető szerepet tölt be”

Matthew Marczi a Steelers Depoton egy kiváló interjút osztott meg. 

Megpróbálom ezt tolmácsolni felétek:

"Ha az irányítót nem nézzük, akkor talán helyes azt állítani, hogy James Washington viszi a hátán a Steelers támadóit.

Az elmúlt két hétben ő volt a csapat első számú elkapója JuJu Smith-Schuster távollétében, és több mint 200 yardot tett fel két TD-vel ebben az időszakban.

 


Mivel ezen passzok nagy része Devlin „The Duck” Hodges kezéből szállt felé, nem véletlen, hogy Duck kiemelt figyelmet szentelt Washington fejlődésére - amely jóval az említett két héttel ezelőtt megkezdődött – de, döntő jelentőségű volt az újonc irányító számára is.

 


A szezon folytatásában is nagy szükség lesz Washington játékásra hiszen a vertikális útvonalakon 19,3 yardos átlagot hoz elkapásonként. Erre nagy szükség lesz miután JuJu visszatér, ami úgy tűnik több lesz mint az eddigi két hét…

 


"Ő egy másod éves játékos, és ilyenkor reméled, hogy látni fogod az ilyen előrelépést" - mondta Randy Fichtner, a támadó koordinátor a 2018. évi NFL-draft 60. helyezett választásáról, a csapat sajtósának kérdésére válaszolva. "Azt hiszem, mindenkinek nagy elvárása van, aki játszik, és amikor fiatalon kell játszani, hibákat fog csinálni.”


Azt is folytatta, hogy a magasan draftoltaknál a hibákra sokkal jobban rávilágítanak, mint amennyire ennek kellene lennie, különösen, ha egy olyan játékosról van szó, akire rábíznak egy fontos szerepet. Ha Washington egy késői draft pick lett volna, annyira nem fordítottak volna figyelmet arra, hogy karrierje lassan indult el.

 


"Azt hiszem, a mindenki látta azt a srácot aki tavaly játszott, kihasználta legalább azt a lehetőséget, amelyet kapott és tanult, tapasztalt, majd a szezon végén azt mondta:" Tudod mit? Ennél jobb vagyok, játszani akarok, és meg akarom csinálni.”- folytatta Fichtner.

 


- Azt hiszem, letette az egóját. Visszatért az edzőtáborba, úgy ahogyan azt mindannyian megfelelőnek tartottunk, és csak egy játékos volt, aki előre nézett és haladt az úton”- tette hozzá.

- Úgy értem, nagyszerű volt. Vezető volt. Neki ez kellett. Most nézz körül, többet játszik, mint a legtöbb vele játszó srác. Beugrott ebbe a szerepbe, amikor JuJu kiesett. Tehát ez igazán kellemes meglepetés volt”.

 


Az elkapók tágas választékát nézve kemény a verseny. Smith-Schuster másik oldalán a második számú elkapó Diontae Johnson. Tevin Jones jelenleg a harmadik számú. Három hétig volt a rosteren, miután felhívták a gyakorló csapatból. Deon Cain, a közelmúltban jött Chicago Bears gyakorló csapatából, egy másod éves játékos, aki újonc szezonját a tartalék / sérült listán töltötte. Johnny Holton a legidősebb veterán játékos akinek a támadó szerepét nagyjából megszüntették.

 


Nehéz tapasztalat vagy siker nélkül vezetőnek lenni. Washington már mindkettőt kezdi felvenni éppen úgy, ahogy a Steelers-nek szüksége volt rá. A kérdés az, folytathatja-e azt, amit az elmúlt hetekben csinált, és folytathatja-e még a játékát magasabb szinten?"

https://steelersdepot.com/2019/12/randy-fichtner-on-james-washington-hes-been-great-hes-been-a-leader-as-well/

Top