Vereség LA-ben

Az O végre mutatott bíztató jeleket

A mérkőzés vége sajnos vereség lett, de a D hiányzói ezt nagyjából előre vetítették. Szinte a teljes húzó gárda kiesett, mint tudtuk és Heyward egy személyben képtelen volt mindenkit pótolni. Védelem nélkül pedig nem lehet a mai NFL-ben meccset nyerni.

Ben egy erős game manager QB szerepben játszott, semmi HERO mód. Hozta a kötelezőt. Voltak olvasási hibák és voltak WTF játékok amikor nem is nézett szét a pályán, hanem mindenképpen az első célt dobta, pedig volt máshol üresen ember. Azért azt megjegyezném, ha a szezonban így játszott volna minden meccsen az O akkor sokkal kevesebb károgó hang jött volna elő. Reméljük megtartja ezt a formát és a szezon hátralévő részében így tudunk játszani. Akkor a visszatérő játékosokkal kiegészülve egy egészen pofás akár PO esélyes csapat is lehetünk. Habár ezt a szezon elején gyorsan elengedtük már.

Az összképet nézve én sokkal rosszabbra számítottam, a negyedik negyedes feltámadás és az, hogy esélyünk volt a végén még a győzelemre is nekem most pici reménysugárt mutat.

Lássuk Ben teljesítményét: 

AZ alapból futás ellen a lkiga leggyengébbje ellen 44 passzkísérlet! Talán ha próbáltuk volna a futást, amely néhol egészen szép számokat hozott, letolni a torkukon akkor az óra kontrolljával meglehetett volna a mérkőzés. 

Néha az érzés az az egyszeri szurkolóban, hogy a csapatban a játkosokban, még Benben is, több van. Főleg a D oldalon. De egyszerűen az edzői kvalitások nem olyanok, a segíédedzői posztokon, hogy ezek a felszínre törjenek....

Bizakodva nézzünk előre a következő hétre és várjuk a Bengals elleni csoportrangadót. 

 

Top