Újjabb csoportmérkőzés

A Baltimore érkezik

A múlt heti szörnyű összecsapás után újra egy nem könnyű találkozó vár a csapatra.

A Ravens egyértelműen idén is a csoportgyőzelmet, mint minimális elvárást és ezzel a PO-ba jutást tűzte ki célul. 

A héten sem volt velünk a sérülések istennője, ha van olyan. TJ Watt ugyan visszatért a Covid listáról, de Heyward viszont egy meg nem nevezett betegség miatt nem tudja vállalni a játékot. Haden továbbra sem bevethető és Buggs-ra sem számíthatunk a D falban. Gyakorlatilag a D line szinte megszűnt. Így nagyon nehéz lesz.

Láttuk, hogy védelem nélkül mire is képes a csapat. Nincs meg az a masszív támadójáték, hogy ellensúlyozza a védekezés hiányosságait. Védelem első sorának szinte teljes hiányában a futást nem leszünk képesek fogni, márpedig Lamar Jackson híresen szeret sokat futni. A mobilis irányító az idén a levegőben is tud veszélyeztetni, így komoly kihívás el tudja állítani az ellenfelek védelmeit. 

A vendégek sem készülhettek nyugodtan, a csapatukból jelenleg is 11 játékos pályára lépése kérdéses. 1 fő ,Cedric Ogbuehi, biztosan kihagyja a találkozót és a WR Myles Boykin játéka kérdéses. Szóval, ha mi sérülésekre panaszkodunk, akkor álljunk meg egy pillanatra és gondolkodjunk el. 

A találkozó esélyese nem a hazai csapat. Régen volt már ilyen eset, hogy a Heinz Fielden egy Ravens ellen ne a Steelers legyen az esélyesebbnek tartott alakulat. 

Sok rosszat elmondtak sokhelyen a múlt heti "teljesítményről". Én remélem, ha esetleg vereség is lesz a vége a találkozó lefolyása olyan lesz, hogy arra akármennyi is lesz az eredményjelzőn "büszkék" lehetünk, mert komolyan az utolsó leheletig küzdöttek a pályán. 

Top