Újabb kínos vereség

Csütörtök éjjel a Browns ellen újabb vereségett szenvedett a Steelers.
Igazából semmi újat nem tudunk mondani, bejöttek az év eleji pesszimista jóslatok, amelyek az előszezon során kissé háttérbe kerültek.
T.J. Watt pótolhatatlan a Steelers védelem számára és ez különösen azért fájó, mert a kezdők közül hol Edmunds, hol Witherspoon, időnként pedig Bush játszik nagyon gyengén. Tegnap épp előbbi kettő volt soron és ezt nem bírta el a védelem. Folyamatosan támadják a gyengeségeket és őrlődik a négy nap után nem túl pihent védelm.
Persze ők még alkalmasak lennének arra, hogy egy Browns-hoz, vagy Patriots-hoz hasonló offense ellen lehetőséget adjanak a támadók számára, hogy egy picit jobb teljesítménnyel mérkőzéseket lehessen nyerni. Na de hol van az a teljesítmény?
A 4. negyedben kapott Freiermuth első alkalommal labdát, mindezt egy viszonylag gyenge LB sorral rendelkező Browns ellen.
Amire számítottunk, hogy a Browns megpróbál átfutni rajtunk, tökéletesen összejött. Ehhez még jött két Edmunds könnyelműség az end zone-ban és két Browns TD. Támadásban pedig a 3 and out ismét, hogy véletlenül se legyen ideje a védelemnek pihenni. Persze voltak azért emlékezetes megmozdulások, leginkább Pickens varázslatos elkapása.

 

Ennek ellenére azonban a csapat máris elkezdett szétesni. Az elkapó Tubisky-t, az irányító Canadát hibáztatja, és természetesen mindenkinek megvan a maga igaza. Trubisky egyébként ezen a mérkőzésen nem játszott annyira rosszul, de ez extra nélkül nem fog menni.

Mint látható, bizonyos zónákat egyáltalán nem dob Trubisky, 20 yard fölött pedig rendkívül pontatlan. Az utolsó két percben nyújtott teljesítményről pedig ne is beszéljünk. Minden olyan szituáció szörnyű, ahol egy jó koordinátor is kellene.


Tomlinnak most ismét bizonyítani kell, hogy a nyugalma átragadjon a játékosokra.

 

Egyelőre nem kell aggódni, mert 10 napig nem látjuk ezt a remek csapatot most, addig gondolkodhatnak a megoldáson, hogy mi legyen a Jets ellen, mert ez elég kilátástalan. De sok év, sok PO után egy kis tisztulás mindig törvényszerű.

 

Top