Újabb hét újabb csoportmeccs

Canada nélkül.....

És megtörtént. Nincs többé Canada... Legalábbis a Steelersnél. 

Tomlin felvállalta, hoyg a csalódást keltő Browns elleni meccs volt az utolsó utáni csepp a pohárban és menesztette az O koordinátort. 

Helyét a QB coach és az RB edző vette át. Megosztva az O koordinátori munkákat. Ideiglenesen. 

Vajon látjuk-e ennek a cserének a jeleit a pályán azonnal? 

 A szezon előtt a Bengalst toronymagasan csoportfavoritnak kiáltották ki. Jelenleg azonban a csoport utolsó helyén tanyáznak és Burrow sérülése miatt nincs is sok esélyük idén az előre lépésre. 

Újabb ujjonc irányító, újabb nagy nap lehetne a védelemnek, de láthattuk a múlt héten, hogy nem tudtuk ezt sem kihasználni. 

Lesz-e, lehet -e az idő rövidsége miatt, olyan új gameplan amellyel sikerre juthatunk.... 

Kiderül, hogy Pickett van-e olyan jó amilyenre gondoltunk, gondolt mindenki. Kiderülhet, hogy a támadó potenciál ami a roosterben rejlik valóban sikeresen PO-ba repítheti a csapatot, vagy akár még egy győzelmet is összehozhat ott? 

Persze ehhez kellene a védelem, azért ott is vannak gondok, sok sok gond. 

A secondary egyszerűen átjáróház. Porter Jr lehet a jövőben egy nagyon meghatározó játékos, de jelenleg Ő az aki egyedül képes a liga szintjét hozni. Hiányzik majd Minkah továbbra is, de James Pierre sem lesz bevethető. 

A két csapat mind védelemben mind a támadósorban hasonlóan gyenge teljesítményt nyújt idén. 

Igazi csoportmérkőzés lehet a vasárnap esti. Bármi lehet. És annak az ellenkezője is akár....

Unalmas lesz? Lehet, de az is lehet, hogy egy végeletekig kiélezett és izgamlas összecsapás lesz. 

Nehéz kulcs párhatrcokat kiemelni, hiszen nem tudhatjuk, hogy mit várhatunk a megújuló O-tól. Sőt biztosan a D edzők is most picit átértékelik, hogy az eddigi munkájuk biztosan elegendő volt-e? Mindent megtettek-e, hogy a csapat a győzelem útján haladjon. 

A Bengals támadófala majdnem ugyanannyi sacket engedett idén, mint amennyit a Steelers D szerzett ebben a szezonban. 

A Bengals McCarront beemelte e meccskeretbe a gyakorló csapatból. AJ nem biztos, hogy pályára lép, de jelenleg Ő az aki Burrow megüresedett helyét pótolja a szezon végéig. 

Ha és amennyiben mindenki a tudásszintje szerint szerint játszik akkor esélyesek lehetünk. Az új O tervekkkel meglephetjük a vendéglátókat. Nehéz helyzetben vannak a Tigrisek, mert nem igen tudhatják mire számíthatnak. Az eddigi egyszerű séma marad, vagy elkezdünk NFL szintű támadójátékot játszani......

Vasárnap este 19 órától a mérkőzésen minden kiderül. 

Aki nem szeretné egyedül nézni az a Score Sport bárban a szurkolói maggal közösen nézheti. 

 

Top