Új fejezet nyílik a Ravens elleni harcban

Az első alkalom hosszú hosszú idő óta, hogy Ben nélkül, persze volt, hogy sérült volt de akkor is ott volt, készülünk és játszunk. 

Pickettnek ez lesz az első felépése a nagy rivális ellen. A többi csoportellenfél csak bemelegítés, előétel, ha úgy tetszik..... 

A mérkőzés napja mindig ünnep, de a Heinz (bocs) Arcisure-ben fogadni a Hollókat az a pirosnál is pirosbetűsebb.

Térjünk rá a találkozóra. 

A vendégek még erősen versenyben vannak a csoportgyőzelemért, jelenleg az elsők. Azonban a Bengals komolyan szorongatja őket. Nekik nagyon fontos lenne a győzelem. Nekünk igazából a lelkünknek lenne az igazi. 

A nehezebb helyzetben a Baltimore van hiszen náluk a kezdő franfhise irányító LaMar Jackson úgy tűnik egy lábtöréssel egyenlőre maródi, doubtful besorolással van. Daryl Worley CB az aki biztosan nem tud játszani a vendégeknél. 

Nálunk úgy tűnik igazán hiányzó nem lesz, bár a pénteki edzést páran kihagyták. Watt, DJ és Reed azok akik nem tudtak edzeni és kérdéses a játékuk, de szt gondolom egy Ravens ellen, ha fél lábbal is de ott lesznek. 

Lássuk mik lehetnek a találkozó kulcsmomentumai. 

Az USA-ban azt találgatják, hogy DJ, de különösen Pickens kibírja e azt a lelki nyomást amit a pályán az ellenfél cornerei a folyamatos dumálással rá fognak helyezni. DJ elmondta az újságíróknak, hogy Ő már élt át ilyet és mivel George még nem, így segítségre lesz szüksége, de Ő (DJ) ott lesz és segít neki. "Pickens egy kivételes tehetség, most az kell, hogy támogassam. " mondta Dionte. 

A futás, bár LaMar nem lesz, biztosan egy fontos pont lesz. Nekünk fogni kell. A Ravens a liga 5-ik legjobban futó csapata, míg mi valahol a liga végén vagyunk a levédekezésben.

Az utóbbi időben megindultak nálunk a futások, viszont ezek nem a biztos, rendszerszintű futások. Ad hoc jelleggel sikerül néha meglódulni. Pont 300 yarddal kevesebbet tudtunk futni idén mint a Ravens. 

A levegőben, Pickett az elmúlt meccseken már rendre tudott szépen haladni. Persze vannak hibák és sokszor van pontatlan dobás, de vigyáz a labdára és nem az első célt dobja meg azonnal. Türelmes és kivár.

A vendégek irányítója, ha nem LaMar lesz az, akkor Huntley fog a center alá állni. Mivel Tyler majdnem LaMar klón, így könnyebb dolgunk nem lesz vele. 

Visszatér-e a harmadik negyedes leolvadás. Az idei szezonban egyre hirhedtebbek vagunk arról, hogy a nagyszünetről képesek vagyunk teljesen leolvadva visszatérni, mintha azt sem tudnánk milyen rtendezvényen vagyunk,. Egy Ravens ellen ez nem fog beleférni. Egészen biztos. A félidei elemzéseken vagy kiértékeléseken és a meghozott döntéskene nagyon sokat kellene csiszolni, mert jelenleg a bányászbéka hátsó fele is magassabban tartózkodik, mint a Steelers félidei coach munkája. 

A végső eredmény sztem, mint a csoportmeccsek nagy részben, megjósolhatatlan. Azonban mi Steelers szurkolók egyértelműen a kedvenceink győzelmét várjuk....

Most is lesz lehetőség a Score Sport bárban közösen nézni a mérkőzést. 

Here We Go Steelers

 

Top