Titans vs. Steelers

A Titans gárdáját látjuk vendégül karácsony előtt. 

A csapattól ajándék gyanánt egy győzelem igencsak jó esne. 

Picit elkéstünk ma, de egy igazi ajándékkal lepett meg minket szerkesztőnk Tomi és kedves felesége Viki. Megszületett a második kisfiúk, akihez innen is gratulálunk a teljes honi Steelers család nevében. 

Nézzük tehát mi várható este 7 óra után. 

A fogadóirodák valami érthetetlen és homályos okból a Steelerst tartják a találkozó esélyesének, talán mert TJ Watt játszik és az idei évben amikor Ő kezdő és végigjátsza a meccseket akkor nagyobbrészt győz a csapat. 

Továbbá, bár Claypoolt sok kritika érte az elmúlt meccs végén látott cselekedetéért, most mégi kulcs lehet a játéka és az, hogy Ben megtalálja. Ugyanis a nála jóval alacsonyabb és 32 éves Chase Buster állhat majd vele szemben. Ez egy olyan missmatch amelyet Bennek érdemes lesz figyelni. Emellett általánosságban is elmondható, hogy a vendéget CB sora lényegesen korosabb mint a mi fiatal elkapó sorunk, így a gyorsaság és lendület akár sok yardot is hozhat. A rutin és a tapasztalat azonban ezt kompenzálhatja és csak igen komoly öszpontosítással és 100%-os figyelemmel lehetnek esélyesek a fiatalok. 

Meg kell állítani a futást. Ez azért is fontos lenne, mert a mérkőzésen a Tenesse 3 kulcs játékosa, akik felelősek a futásokért, köztük Henry, nem játszik. Így elvben ez nem okozhatna gondot, de amint látjuk idén, fog! 

Tannehill legendásan rossz a harmadik és 6 yard vagy több kísérleteknél. Tanácstalan és teljesen szétesik. Pass rush-al bele lehet kergetni bármibe. Ehhez a fegyverek adottak. Reméljük mindenki a 100%-t tudja majd nyújtani a teljes találkozón. 

Ha már pass rush. Bizony a Titans sem megy a szomszédba a nyomásgyakorlásért. Sőt. Fontos lesz Bennek olyan game plant kitalálni, már ha néha csinál ilyet az edzői kar, amely kimondottan a gyors labdákat preferálja, legalább az elején, a futások mellett. Vagy extra blokkolók kellenek, hogy picit meg tudjuk hosszabbítani a zsebben Ben idejét. 

Mindamellett a D fal közepe erősen foghíjas lesz, így Najee Harris ott sokszor próbálhat áttörni, illetve Postás Pat sok esetben mozoghat be a Dline és az LB zónahatárra, hogy ott komoly pusztitást vigyen végbe. 

Összességében nagyjából két hasonló csapat fog találkozni este 7 órakor. A győztes személye szinte megjósolhatatlan, bár az előző heteket nézve erős sejtésünk lehet, hogy nem Pittsburgh fog örülni 22 óra után egy picivel. 

Látható, hogy a sérültek tekintetében a vendégek sokkal rosszabb helyzetben vannak, mint mi. Ennek ellenére is biztosan a győzelem lesz csak a számukra a járható út...

 

Top