Steelers-Saints

Bye week után ismét Steelers mérkőzés.

Hogy ez idén mennyire pozitív azt nem tudom, de papíron most jönnek a "könnyebb" mérkőzések. Rögtön a Saints érkezik Pittsburgh-be, akik ellen Tomlin mester mérlege 0-3. Itt az idő tehát javítani, de lássuk a körülményeket.

Egy dolognak mindenképp örülhetünk: bár még nem hivatalos, de Watt azt nyilatkozta, hogy visszatér. Állítólag a snappek száma limitált lesz nála, de így is nagy segítség lehet a haldokló Steelers passrush-nak. Mellette Highsmith-nek is könnyebb dolga lesz, de a rotációnak is egyszerűbb, ahonnan viszont Malik Reed várhatóan hiányozni fog.

Itt a pozitív híreknek nagyjából vége is, bár 2016 óta nem vesztettünk mérkőzést bye week után és ezt is ide sorolnám.

A támadókat első alkalommal látjuk majd Claypool nélkül, túl nagy reményeim nincsenek, hogy sokat javulnának, de meglátjuk mit tudott Canada két hét alatt alkotni. Kirúgása állítólag nem került szóba, ami elég érthetetlen, mondván a rengeteg büntetés az OL-ben teszi tönkre a támadásinkat.

Meglátjuk...az biztos, hogy Sims és Pickens kap majd nagyobb szerepet. A támadófalban még Dotson is kérdéses, lehet helyén Green kezd majd.

A védelemben állítólag Ogunjobi visszatérhet, bár edzeni nagyon nem tudott, ahogy Myles Jack sem. NEm tudom, hogy ez mennyire hátráltatja őket, de. A kezdő CB-k várhatóan Sutton és James Pierre lesznek, illetve Kazee játszik majd, bár azt nem tudni még mekkora szerepet kap.

A szenteknél a kezdő továbbra is Dalton lesz, de néhány alkalommal nyilván Hill irányít majd. Kamara fékeltartása a legfontosabb feladat, de az újonc Olave is sok gondot okozhat.

Boswell 4 hétre IR-re került, helyére visszahoztuk Matthew Wright-ot. Nem szerepelt rosszul nálunk korábban, de azért Boswell magabiztossága remélem nem fog hiányozni.

Az ellenfélnél is lesz több hiányzó: Pest és McCoy a támadófalból, a 2. éves Werner a védelemből fog hiányozni, de Lattimore lesz talán a legfontosabb hiányzója a Saints-nek. Helyén Alontae Taylor, ai újonc létére nem szerepel rosszul, fog kezdeni.

Itt azért van némi keresnivaló, ha Pickett korábbi formáját mutatja, és a fal meg is védi esetleg 3-4 mp-ig.

11-4 Tomlin alatt bye week után, így ha a Szentek ellen nem is szerepel jó, de bye week után jól fel tudja készíteni a csapatot.

 

Egy kis update, mert szombat estére kiderült, hogy Minkah Fitzpatrick se tud a csapat rendelkezésére állni, így újabb fontos láncszem hagyja ki a mérkőzést a védelemből.

Top