Steelers look's like Pittsburgh Steelers

A cím azt hiszem sokat elárul a mérkőzésről. 

A Steelers végre valóban úgy nézett ki mint a Pittsburgh Steelers. A védelem nagyon biztos lábakon állt és bár 1-1 játékot engedtek, a 4-ik negyedig bizony esélye sem volt még az első kísérletek megszerzésére is csak elvétve a hazai csapatnak.

Hodges-re nincsenek szavak. Draftolatlan, másodosztályból és különöseb hiba nélkül, jól menedzselve éretten lehoztaa meccset. Tudom volt egy INT, de ezt azért nézzük el, hiszen tényleg egy nagyon újonc srácról beszélünk. Sok nagy sztárként a NFL-be érkező srác ennél sokszor sokkal sokkal tragikusabb meccseket hoz. 

Nézük a számokat.

A végeredmény tehát 24-17 a Steelers javára, ezzel a mérlegünk 2-4-re változott és nincs elérhetetlen távolságban a 4-2-vl az élen álló Ravens sem.

Hodges 20 passzkísérletéből 15 volt sikeres, 132 yardért. 1 TD és 1 INT került még a neve mellé a statisztikai lapon. 

James Conner 1 futott és 1 elkapott TDvel. 78 elkapott és 41 futott yarddal zárta az estét, de meg kell említeny Benny Snell-t aki mint kés a vajon ment át sokszor a Chargers védelmén és hozott olykor létfontosságú yardokat. Snell 75 yardot szorgoskodott össez 4,1-es átlaggal.

Az elkapók közt nagyon igazságosan el volt osztva a labda, nem tudok senkit kiemelni, Talán csak Moncrief-et annyiban, hogy volt egy kulcs elkapása 11 yardért ami fontos First Downt-t hozott. 

A védelem ellenben. 

Olyan tűzzel és okosan játszottak, hogy az minden Vasas szurkoló szívét felmelegítette. Labdákat szereztek, TD-t szereztek, passzokat ütöttek le. 

Player  INT YDS PD Fumble  TD
Cameron Sutton 1 26 3    
Devin Bush 1 6 1 1 1
Joe Haden 0 0 1    
Tyson Alualu 0 0 1    
Dan McCullers 0 0 1    
T.J. Watt 0 0 1    
Minkah Fitzpatrick 0 0 1    
Terrell Edmunds 0 0 1    

Látható a táblázatból, hogy micsoda melót tettek bele a srácok a győzelembe. 

Ha azt is hozzáteszem, hogy Chikillo és Watt 0,5-0,5 sacket is szereztek, ezzel folytatva a csapat irányítókra generált nyomását azt hiszem a kép még teljesebb lesz. 

Végre olyan D volt a pályán, még ha lehet csak erre az 1 mérkőzésre is, akik emlékeztettek miért is lett az ember Steelers szurkolóvá.

A Chargers futójátékát 32, nem elírás, 32 yardra maximalizálták. Hiába uralta Rivers a levegőt, az valójában nem sokra volt elég. 

A Pittsburgh csapat a mérkőzés több minta  felében, 34 percig , birtokolta a labdát, ez azt jelentette, hogy pontosan kontrollálta az órát és a kezében tartotta a játék irányítását. 

A hazaiak, a harmadik negyed végén tudtak egy FG-t majd a negyedikben 2 TD-t elérni. Így végül csak kozmetikázták az eredményt. 

A győzelem talán egy percig sem forgot veszélyben, jó gameplannel és hívásokkal pontosan azt játszotta a csapat ami az este folyamán hatékony lehetett Los Angelesben. 

Rudolph állapotáról semmi hír, de az jó jel, hogy az oldalvonal mellett lehetett és segítkezhetett a játékok behívásában illetve az elemzésben. ben a mérkőzésre nem utazott el, mert a műtött kezével az edzői stáb úgy döntött ne induljon egy ilyen hosszú kiruccanásra.

 

A hangulatra sem lehetett panasz, hiszen szinte hazai pályán játszhattunk.

 

 

Top