Steelers-Cowboys 17-20

Steelers-Cowboys 17-20
Igazából ismét nem történt semmi váratlan. A védelem egy pontig hajlik, aztán törik, de még így is ők azok, akik miatt érdemes Steelers mérkőzést nézni. Az offense mérkőzésenként 3-4 drive-ra jók maximum, de amikor 8 körül van egy mérkőzésen, akkor ez még egy Dallas szintű csapat ellen is kevés.
Jól mutatja, hogy a vendégek a 2 TD mellett 2 FG-t tudtak felírni a táblára és több alkalommal a redzone-ban adták el a labdát, tehát a mi támadóinkkal szemben, ők legalább haladtak és fárasztották a védelmet.
Ebből az következett, hogy Herbiget és Lealt is elvesztettük, úgyhogy a vereség mellett még jöhetnek a próbajátékosok is, hogy az elvileg legjobb poszton, ami a passzsiettetés volt eddig, most új arcokat próbálhatunk ki.
Az offenseen jól látszik, nincs rendes első számú WR, mert Pickens egész mérkőzésre el tud tűnni, időnként pedig olyan nagyképű, hogy alig fér el az öltözőben. Annyi esze persze van, hogy mindenféle butaságot kiírjon a szeme alá, de lassan tényleg szekunder szégyenérzete van az embernek, ahogyan beszélnek róla az ellenfelek. Hol vannak már azok az idők, amikor a Steelers mindig tudott egy jó WR-t előhúzni a kalapból. Persze nincs senki, aki átvehetné a szerepét, mert Van Jefferson nagyon kevés ehhez, ahogy Austin is, de utóbbit legalább nem is használjuk mérkőzések óta. Ami igazán bosszant, hogy a 3. körben egy WR-t húzott a csapat, akit nem hajlandóak hetek óta csapatba emelni, pedig nincs a sérültek között. Még a TE játékban lehetne fantázia, de őket inkább blokkolásra használjuk, ami nem igazán megy, ez jól látható a futásblokkolás számainknál. Amiben pedig a leggyengébb lett az egység (igaz ebben a védelem is gyenge) az a 3. kísérletek, ahol csak elvétve sikerül 1-1 első kísérlet.
A védelem legalább csinál szép dolgokat, de konstans módon nem sikerül az ellenfeleket feltartóztatni, pláne nem 3&outokkal. Nincs igazán vezér, Queen pontosan az, amit az ember vár tőle. Túlságosan buta ehhez a játékhoz, ha van mellette valaki, aki megmondja mit csináljon, akkor persze nem rossz, de ő képtelen irányítani a csapatot. Pedig Austin edző ezt várja tőle és ilyenkor az ember a védelmi koordinátor képességeit is erősen megkérdőjelezi. Nem véletlen, hogy a Vikings 5-0-va és kiváló védelemmel áll, egy Brian Flores vezetésével, akit itt is kinevezhettek volna. 
Jövő héten egy újabb gyenge csapat a Las Vegas Raiders vár ránk, szinte borítékolható a vereség ezáltal. Vagy kell valami, ami felrázza a társaságot, akár egy irányítócsere, de sajnos a személyzetben nem nagyon látom, hogy több lenne a jelenleginél.
Ezt a 17-20 pontot tudják és amíg a védelem mérkőzésben tartja őket, nem is próbálnak többet elérni, csak a mindenáron fussunk 3-4 yardot játékok, ha lehet második és hosszúra.
 

 

Top