Sikerült újabb győzelmet behúzni - MNF

A Monday Night Football keretén belül ezúttal az Indianapolis Coltshoz látogattunk. Nyilván Mindannyiótok megnézte a mérkőzést, így nem árulok el nagy titkot, amikor boldogan közlöm, hogy 24-17 aárnyban sikerült diadalmaskodnunk, a meccs közbeni már-már szokásos leolvadással együtt is.

Na de nézzük részleteiben.

Remekül indult a mérkőzés, az első negyed részünkről kifejezetten jól sikerült. Bát, pontosítanék, a védelmünk részéről sikerült jól. A Colts alig tudott haladni, a védelmünk pedig 1 sacket és 1 INT-t is szerzett. 2:16 percig volt mindössze a hazai csapatnál a labda. Ettől függetlenül ebben a játékrészben csak egy FG jött össze a részünkről, így fordultunk a második negyedre.

Ott aztán kicsit jobban beindult a pontgyártás, részünkről 2 mezőnygól, és egy futott Najee TD, míg hazai oldalon egy mezőnygól volt a termés.

A félidő után így 16-3-as vezetéssel fordulhattunk.

A harmadik negyedben aztán jött a szokásos, öltözőben felejtettük magunkat dolog. 14-0-ra nyerte ezt a játékrészt a Colts egy Jonathan Taylor futott és egy Pittmann elkapott TD által.

Az utolsó negyedben aztán egy Benny Snell futott hatpontossal sikerült a magunk javára fordítani a mérkőzést, és megnyerni azt.

Pár érdekesség a találkozóról:

+2 Végre újra sikerült pluszban zárni labdavesztés-szerzés terén. Igaz, a szerzett labdákból nem tudtunk pontokat csinálni, ami viszont nem jó, hiába szereztünk legalább az egyikből jó mezőnypozíciót.

Már sorozatban a második mérkőzésen fordult elő, hogy a félidőről visszaérkezve nem csinált semmit a csapat. Három 3 & out-ot sikerült összehozni, 0 first down-t, és mindössze 18 yardot egész negyedben. Ez édeskevés volt, a Colts ezt egy picit jobban megtolta.

Hiába sérült meg Najee Harris, és hiába nem volt aktív Jaylen Warren, a csapat így is 172 yardot szerzett futásból ami megsüvegelendő teljesítmény nagyrészt Snell, Pickett és McFairlandtől (+Najee).

225 yardot sikerült benyelni 15 kick utáni visszahordásból, ami meglehetősen sok. Kvázi ennyit ajándékoztunk a Coltsnak, nem beszélve a jó pozíciókról, szerencsére ezt nem tudták felhasználni ellenünk kellőképpen.

Alex Highsmith megint egy reek mérkőzést hozott össze:
6 szerelése volt, melyből 4 egyéni, 1 sack, 2 QB hit és 1 kierőszakolt fumble került a neve mellé

Pickett újfent nem adta el a labdát, 70% felett "dobált célba", megnyerte első főműsoridős mérkőzését, és az elsőt ahol a negyedik negyedben sikerült véglegesíteni a győzelmet.

Jövő héten az Atlanta Falcons (5-7) vendégei leszünk, remélhetőleg folytatódik a jó tendencia ami Pickett teljesítményét, a futójátékot és a győzelmet illeti, míg sikerül levetkőzni végre a harmadik negyedbeli 15 perces "szundit". 7 órási találkozó lesz, valószínűleg többen tudjuk majd itthon is követni.

Top