Rövidhírek

Ben Roethlisberger kiválásával Mason Rudolph lett a Steelers kezdő irányítója a szezon hátralévő részére. Hamarosan egy hosszabb cikkel jelentkezünk ezzel kapcsolatosan. Azonban mivel a csapat korábban elcserélte Joshua Dobbs-ot, szükségszerű volt gondoskodni Rudolph cseréjéről. A csere szerepét pedig nem más, mint Devlin Hodges fogja betölteni, akit az aktív roster-be emeltünk a gyakorló csapatból. Ő volt a lehető legjobb választás, hiszen az offseason kezdetétől a csapattal készült, edzett, játszott az előszezonban is.

Mivel azonban a gyakorló csapatban, és a teljes kereten belül nem maradt csak két egészséges QB, a csapat leigazolta Paxton Lynchet. Lynch a 2016-os draft 26. választásával került az NFL-be, a Denver Broncos választotta ki. A lehetőséget megkapta a vadlovaknál, azonban nem tudott élni vele, és nemsokára már csapat nélkül találta magát. Az idei offseason-t a Seattle Seahawks csapatánál töltötte, azonban a végső keretszűkítést már nem érte meg. 

Sean Davis FS pedig vállsérülése okán IR-re került. Helyét az újonnan igazolt Minkah Fitzpatrick veheti át a kezdőben, akit hamarosan bővebben is megismertetünk Veletek.

Top