Round 2, Fight!

Akár kezdhetném ezzel a videójátékokból ismert mondattal is. Szerintem nem kell bemutatni senkinek, mi történt két héttel ezelőtt. A főkolomposok közül senki nem lesz pályán, Myles Garrett még mindig nem tudja, mennyi időt kell a pályán kívül töltenie, Rudolph pedig múltheti írtó gyenge játékának köszönhetően Quack kapitány egy fokkal jobb teljesítményének.

Múlthéten a nyögvenyelős győzelmet szereztünk a Bengals ellen, így 6-5 lett a jelenlegi mérlegünk. A sorsolásunk szempontjából fontos mérkőzés következik, hiszen ezek után a Cardinals és a Jets elleni hozható egy jó játékkal, viszont a Bills és Ravens ellen extra jó teljesítmény kell a győzelemhez. A Browns egy esetleges esti győzelemmel lépéselőnybe kerülne velünk szemben, hiszen hiába lesz azonos a mérleg, az egymás elleni eredmény nekik kedvezne, sőt, nekik kedvezőbb a sorsolásuk.

Amióta Kareem Hunt csatlakozott eltiltása után a Brownshoz, hozzák azt a szintet, amit előzetesen vártak tőlük. Viszont ez a támadógépezet egy megfiatalított Steelers defense-el találkozik, akik otthon, bosszút akarnak állni a két héttel ezelőtti vereségért.

A nagyobb kérdés az lesz, hogy vajon a Devlin Hodges vezette támadóoldal képes lesz-e pontokat feltenni a táblára? Segítsége limitált lesz, hiszen vasárnap reggel Conner még doubful besolorást kapott (ami inkább nem alkalmas játékra, mint igen), és JuJu Smith Schuster pedig még mindig nem épült fel. Amiben talán quack kapitány jobb, mint Rudolph, talán az lehet, hogy nem dob értelmetlen INT-et. Rudolph képes sokáig dédelgetni a labdát, és mire a nyakába érnek, rossz döntést hoz.

A második kulcsszituáció Baker Mayfield és Minkah Fitzpatrick párharca. Mayfield az elmúlt két meccsen 100-as passer rating felett dobálgatott, így mondhatjuk, hogy jó szériája van. Itt jön a képbe a ballhawker safety, akinek érkeztével egy teljesen más szinten játszó védelmet láthatunk. Kelleni fognak a nagy playek tőle.

A harmadik, és legláthatatlanabb faktor: az edzők. Mike Tomlin meghozta a (vélmeményem szerint) helyes döntést Rudolph padoztatásával. Szükség lesz tőle a helyes döntésekre ma is.

A másik oldalt viszont láthattuk tegnap megnyilvánulni:

Szóval kedves Freddie, állj csak nyugodtan bele, hátha a játékosaid nem tudnak a játékkal foglalkozni, és szét lesztek dobálva sárga zászlóval!

Összességében egy paprikás hangulatú meccset várok, aminek a végkimenetele nagyban függ az ellenfél hozzáállásától. Ha jó napjuk van, nagyon jó mind támadó-, mind védőoldalon ez a Browns. A sport1 a varjak meccsét adja, így csak online tudjuk nézni a meccsünket, viszont fél szemmel azért tartsátok rajta a szemetek a hollókon is. 

Top