Patkoljuk meg a vadlovakat

Ahogyan a címből kiderül a Colts gárdája érkezik a Heinz Fieldre a vasárnap, itteni idő szerint, 19:00-kor kezdődő találkozón.

A találkozó esélyese az idei eddig mutatott forma és szerzett győzelmek alapján a Colts, de....

A Miami megmutatta a héten, igaz 1 félidőre csak, hogy az esélytelen csapat is képes lehet kiválóan játszani és irányítani a mérkőzést.

Sajnos nem jó előjelekkel állunk bele az összecsapásba. A rövidebb hét sem kedvez a sérülteknek, és lássuk be Conner, Sneil és Foster is igazán fontos láncsszemek lehetnének. A futó poszt lesz így ami nagyon elvékonyodik vasárnapra.

Fontos lenne a Colts ellen győzni, ezzel 50%-ra hozni a mérleget és visszaszerezni az önbizalmat a hajrára. Szerencsére nincs még teljesen elérhetetlen messzeségben a csoport győzelem sem.

Nézzük hát mik lehetnek a kulcsok:

Támadó oldaról, mivel a hiányzók miatt a futójáték picit gyengébben támogatott lesz a levegőben kell első sorban haladni. Rudolph képes nagy passzokra és gyors döntésekre. Jól látja meg mit kell áthívni, jól olvas, de a legutóbb még nagyon pontatlanokat dobott sok esetben. Remélem a héten visszatért a pontossága is. Az O line-nak komoly időt kell biztosítania, hogy az elkapók el tudjanak szakadni, ezzel is voltak gondok a Miami ellen. 

A vendégek védelme hasonló szintű mint a miénk, de több, lényegesen több büntetést hajlandóak begyűjteni, ezt az elkapóknak eröltetni is kell. Ez is lehet egy kulcs. Az O falunk jelenleg, is, az AFC legjobban teljesítő alakulata. 7 sack és 20 Qb hittel. A Colts ezzel szemben 11 sack-et engedtek és 34 alkalommal tudták az irányítójukat megütni. 

1 komoly hiányzó T.Y. Hilton már biztos a vendégcsapatnál. azt hiszem nem kell ecsetelni, hogy Hilton kiválása akkora, ha nem nagyobb gond nekik, mint nekünk Conner.

A védelemnek komoly nyomást kell generálni, de közben figyelni kell a közép rövid (5-8 yard) zónákra. A Colts hajlamos labdákat veszíteni, mi pedig igen magas számban szerzünk idén. +10 a mi mutatónk és 0 a vendégeké.

TJ Watt a csapat legjobb rushere egyértelműne jobban teljesít mint a vadlovas csapat legjobbja Justin Houston.

Az általános vélekedéssel ellentétben azt gondolom van esély a győzelemre és ha egy jó plan-t hoznak össze sok trükkös playyel, amilyeneket Rudi első meccsén láttunk az meghozhatja a sikert. 

De egy fontos összetevője van még a sikernek. 19:00-tól lesz a meccs, tehát a Neked csak Dezső nyitva és vár minket, hogy a helyszínen szurkoló közel 70.000 ember mellett a mi hangunk is segítse a csapatot. 

 

 

Top