Másodszor is összecsapunk a Cicákkal

Az idei szezonja a csoportrivális Cincinnatinak nem úgy sikerült ahogyan azt előzetesen tervezték. Senki nem tervez egy 0-10-es kezdést. A játékukat elnézve egy teljesen győztes meccs nélküli szezon is kinéz, kivéve, ha....

Na és ez a ha az ami a mi fő fegyverünk, magunk ellen. Bármely totálisan szétesett, gyenge csapatot képesek vagyunk letaszítani az 1/1 várományosi trónról, nem azért hogy mi odaüljünk, nem, csak úgy a magunk perverziójából. Azért remélem az a Bengals, amely folyamatosan mélyen a tudása és a liga szintje alatt játszik, idén nem fog egy csavaros viccel megtréfálni bennünket. 

De nézzük mire és kire is számíthatunk, illetve kik azok akik nem léphetnek pályára. 

Ami biztos Pouncey 2 mérkőzésre el lett meszelve. Rá így sem most sem a jövő héten nem számíthat Rudolph. Mert szinte biztosan Rudolph-al kezdünk, azután Kwak Kwak vagy Piros orr lesz-e? Csak egy komoly jóga gyakorlat után a démonok mondhatnák meg. 

Azután, hogy kik lehetnek még maródiak? Olyan hosszú volt a lista a héten, hogy itt már csak a piócás ember segíthetett. Vagy Vajákos Biri, de Őt Döbrögi ugyebár tömlőcbe vetette. 

És valahogy megoldották. 

 

Picit, de csak picit, komolyabbra fordítva a szót. 

A futásuk beindulni látszik. Mixon az elmúlt két találkozón 100 yardot átlagolt és 2 TD-t futott. Mindenképpen fontos lesz a frontnak, hogy ezt a fegyvert teljesen kivegyék az ellenfél O játékából és így a rettenetes NFL rutinnal játszó Ryan Finley kezébe kell adni a mérkőzést. Dalton cimboránkat Lucky Luck a padra száműzte és így már más szelek fujdogálnak arrafelé. A fiatal Ryan eddig 1 TD mellé adott 2 INT-et. Ez az arány ha megmarad nem bánjuk.

Azért nincs túl könnyű helyzetben a Bengals stáb sem a sérültjeik miatt. Ha nem is olyan sok, de jócskán a legjobbjai a csapatnak: WR Green (ankle), WR Stanley Morgan (illness), TE Drew Sample (ankle), WR Auden Tate (concussion).

A Green, Sample duó szinte biztosan kihagyja a vasárnapot, Morgan és Tate kérdéses ha ők sem akkor majdnemhogy elkapó nélkül kell kiálljanak. Biztos a siker. 

Vagyis érdekes mérkőzésre számíthat mindenki. 

Nekünk mint Főnix madár újra kell építeni magunkat O oldalon, de nem ártana egy picit visszanyúlni a 2 héttel ezelőtti kőkemény D-hez sem. 

A futás mindkét csapat részéről egy komoly fegyver lehet. Igazi old school focira van tehát kilátás. Komoly szerelések, hatalmas csattanások és hideg sörök a Neked csak Dezsőben. Mert a 19 órás kezdés miatt természetesen közösen tudjuk nézni a találkozót és kiabálni, örjöngeni, bírót szídni (ezt csak Andrásnak szabad) meg persze sört kortyolgatni. 

Hát lássuk, előre vagy hátra lépünk-e vasárnap. 

Top