Lezárult az előszezon

Kedves Olvasóink

 

A hét végén véget ért az előszezon a Steelers számára. Az eddigi menetrend, az elmúlt években 4 mérkőzés volt / előszezon/csapat. Idén a lebonyolítás változott és csak 3 meccsen léptek pályára a csapatok. Kivéve a Steelers és a Dallas gárdáját, mi ugebár a HoF Game-en összecsaptunk. 

A keretszűkítés és a végleges roster, 53-as keret, kihírdetése még hátra van. Az oldalon le fogjuk frissíteni a pontos névsort. Azt lehet majd böngészni. 

Az idei szezon egy picit más lesz. Ugyebár bekerült egy újabb alapszakasz meccs a repertoárba és így már nem 16, hanem 17 mérkőzést kell lejátszani. A döntetlen mérleg így gyakorlatilag, nagyon nehéz lehetetlen lesz, hacsak nem egy döntetlen meccset hoz valaki a szezonban, de ennek lássuk be az esélye, döntetlen meccs és döntetlen mérleg, elég pici. 

Ahogy azt vártuk a legnagyobb kérdőjelek a kezdés előtt az OL csapatrészben és a Cornerek közt vannak. Ez az a két rész ahol nem látszik, hogy hogyan is tudjuk majd felvenni a liga elejével a versenyt. Csak reménykedünk, hogy komolyan, pozitívan, meglepnek majd a srácok. 

A pandémia hozott egy új és váratlan helyzetet. A Neked Csak Dezső, törzshelyünk, sajnos bezárt. Így ott nem tudunk mérkőzést nézni. Pontosabban azon a helyen bezárt, mielőtt Balázs a fejemet venné. 

Azonban Balázs volt az, a Dezső tulajdonosa volt, aki a segítségünkre sietett és egy másik helyet ajánlott, ahol a mérkőzéseket meg tudjuk majd nézni. A héten minden infót kiteszek majd a Face oldalra egy eseménynél. 

A részünkről sok változás nem lesz, habár ismét gondolkodunk, hogy jó lenne egy új szerkesztőtársat találni. Sajnos pont a járvány miatt meghozott munkahelyi intézkedések miatt mindannyiunk lehetősége szűkült. Az időnk egyre kevesebb lett. 

Aki érez magában affinitást az kérem egy elképzelt első fordulós felvezető írással a steelers.hu@gmail.com email címre küldjön be egy pályamunkát. Amennyiben jó lesz, úgy megkérjük, hogy minden adattal frissítve kitehessük az oldalra. A neve alatt természetesen. 

Köszönjük, hogy a facen a teljes holtszezonban velünk voltatok. Induljon hát az őrület és előre a hetedik menyország felé. 

Here We Go Steelers

 

 

 

Top