Legendák harca

#maradjotthon

Bradshaw a napokban egy rádió interjúban ismét nyilatkozott Tomlinról

„Azt hiszem pokolian jó munkát végzett az elmúlt évben”. Hogy ez miért nagy szám? Utazzunk vissza 2016-ba. Akkor egy kérdésre elmondta, hogy neki Tomlin nem tűnik edzőnek inkább egy pompom fiú. Ő nagyon szerencsés volt, mert Chuk Noll volt az edzője, olyan edző volt, akire minden körülmény közt felnézett és tisztelt, aki az edző prototípusa volt. Tomlin ezzel szemben áll a pálya szélén döngeti a mellét. Neki az elképzelhetetlen volt, hogy amikor végig visz egy támadást akkor a levegőbe felugorva Noll-al összeüsse a mellét. Ez egyszerűen nem fér bele egy edző játékos kapcsolatba.

Megkérdezték, hogy mikor beszélt Tomlin edzővel. Igazából nem beszéltem vele, 2 alkalommal hívtam telefonon, de nem vette fel. Elkértem a privát számát, de azon sem fogadta a hívásom. Persze ezzel semmi baj nincs, Ő egy vezetőedző. Elfoglalt. Volt az a Baltimore-i esete, nem ettől tartottam rossznak. Az egy gyerekes dolog volt inkább.

Természetesen akkor, 2016-ban, Tomlin sem maradt adós a válasszal.

„Köszönöm a kritikát, természetesen tudom az üzlet velejáró része, alapja a kritika. Ő egy nagy játékos nagyon tisztelem. A világban kevés igazán nagy edző van. Az egyik szerintem Bill (Belichick) New Englandben a másik Pop (Gregg Popovich) San Antonióban. A többiek nagyszerűek, de igazán a nagyok Ők. Én nem vagyok azon a szinten tudom.” Viszont azért Tomlin akkor visszalőtt.

Talán ez a pompom srác kifejezés kívül esik picit a kritika határain, számomra. De nem tudok mit mondani, Valószínűleg tiszteletlen és szakmaiatlan leszek. Én Dallas szurkolóként nőtem fel Thomas Hollywood Henderson volt az ikonom így nem tudok mit mondani Terry-ről mint játékos.

Ne feledjük Bradshaw hétről hétre, mint Fox szakértő keményen, kritizálja Tomlint. Talán nem véletlen, hogy nem vette fel a telefont.

Az is lehet ezzel a kijelentéssel valami enyhülés kezdődik a két Pittsburgh-i legenda közt, mert bár Tomlin még a csapat alkalmazottja (remélem sokáig az is marad a szerk.) nem kérdéses, hogy legendaként emlékszünk majd rá.

Tehát Bradshaw kimondta „Azt hiszem pokolian jó munkát végzett az elmúlt évben” Én is így gondolom.

Top