Kötelező győzelem

de egy jobb csapat ellen kevés lehet…

Hogy miért is mondom ezt? Aki látta az első félidő javát, láthatta, hogy egy csapat volt a pályán, és az nem a Steelers. A ligautolsó Dolphins dominált támadóoldalon, és a DB soruk nagyon jól fogták elkapóinkat. Ehhez párosult Rudolph gyors INT-je, és az ezután következő folyamatos pontatlansága. A jó field pozíciónak köszönhetően Fitzpatrcik köszönte szépen, TD-re vezette támadóit.  A második TD totál érthetetlen volt számomra, és legszívesebben egyesítettem volna a távirányítót a TV-vel. Nem lehet normálisan szerelni egy elkapót? Sorban: Bush, Barron, Nelson majd végül Edmunds, akik képtelenek voltak a földre vinni.

El is húztak gyorsan 14-0-ra, és még mindig nem volt vége a drámának. Rudolph a pontatlansága mellett nem érezte a zsebet, ki is verték a kezéből a labdát, viszont DeCastro résen volt, és össze tudta szedni.

Első pontjainkat JuJu nagyszerű elkapása alapozta meg, amit Boswell váltott pontokra, így 14-3-ra módosult az állás.

Na és innentől elindult a henger. Az idényt még Delfinként kezdő Minkah Fitzpatrick szerzett egy felpattanó labdából INT-et, így ismét az offens-ünk jöhetett.

A Miami, mint rendes csapat, akik az 1/1-re hajtanak, úgy gondolták, ideje elővenni a legjobb védelmi felállásukat, és szabadon hagyva a középső területet, Dionte Johnson végig futhatott a pályán. A twitteren ezt a felállást gyorsan elnevezték Tank Defense-nek.

Félidő után végre magához tért az offense, hiszen Minkah Fritzpatrick második INT-je után JuJu elkapásából született TD, amivel át is vettük a vezetést. Ebben a játékrészben mindkét oldalt tudtuk dominálni, aminek következtében Conner szerzett újabb TD-t. Egyébként offense oldalról őt kell kiemelnem, aki apait-anyait beleadott a győzelembe. 23 próbálkozásból 145 yard és 1 TD lett a vége. 6,3 yard/carry! A meccs végi sérülés reményeink szerint nem komoly, szükség is lesz rá a Colts ellen.

Akit még mindenképp kiemelnék: TJ Watt! Eszméletlen a pali, hihetetlen okosan játszik, állandóan érkezik nyomás felőle, kétszer ma is bezsákolta Fitzpatrickot, emelett nagyon szép fumble-t harcolt ki, és szerzett meg. Shazier kiválásával én őt látom ennek a defense motorjának.

Viszont nem dőlhetünk hátra, ez csak egy kellemes bemelegítésnek kellett volna, hogy legyen a bye week után, ámbár megjelentek a hibáink, ami megengedhetetlen egy 1/1 várományos ellen. Ilyen játék kevés lehet a jövőben.

 

Jelenleg 3-4-es mérleggel csoport másodikok vagyunk, ami nem minket dicsér, inkább a csoportunkat minősíti le. Én nem szívesen álmodoznék PO-ról, a mutatott játék alapján jelenleg nem vagyunk oda valók.

A héten erőmérő, ugyanis a Colts ellen játszik a csapat.

Top