"Igazságos" döntetlen az eddig nyeretlen Lions ellen

"Tudtuk, hogy nehéz lesz, de nem gondoltuk, hogy ennyire" A fenti idézet származhatna egy a D napon harcoló katonától vagy egy random Steelers szurkolótól. 

A héten gyűltek a viharfelhők és Ben kiesése megnyitotta az ég csatornáit. Amelyből a teljes találkozón zuhogott az eső. 

A Lions, mint írtuk, nem tartozik jelenleg a liga legjobbjai közé, sőt. Na most láttuk, hogy mi is nagyjából azon a szinten vagyunk. Tudtuk ezt és éreztük, de a tegnap esti meccs megerősített benne mindenkit. 

Rudolph még a cserék közt is a gyenge. De valójában nem Ő volt tegnap a leggyengébb láncszem. 

Az eddigi meccsein alig haladó LIONS 200 yard felett tudott futni a Steelers D ellen. Nem elírás! Több mint 200 yard a földön! 

Nincs is mit magyarázni tovább. Ez a találkozó úgy ahogy van bekerülhet a legszégyenletesebb krónikák közé. 

1957 volt az az év amikor a Lions-al a Steelers utoljára döntetlent játszott. 1955-ben vertek meg minket utoljára hazai pályánkon! 

A legszomorúbb, hogy TJ Wattot a meccsen elvesztítettük, hogy a teljes szezonra kiesett-e azt majd ma a vizsgálatok döntik el. 

Ben két negatív teszttel a héten visszatérhet, mivel oltva volt. Bár nem Ő fog csodát csinálni, de ennél rosszabb talán nem lehet. 

Valaki írta, hogy ne fárasszuk magunkat összefoglalóval. Azt hiszem nem is tudnék, most újra végigmenni a meccsen és elemezni. 

A jövő héten a Chargers othonába látogatunk Prime time meccsre, SNF. 

 

Addig figyeljük a héten a hiányzóinkat és bízzunk. 

Top