Feltámadni vagy megfagyni utazunk Wisconsinba?

TJ Watt picit hazatér

A következő ellenfelünk a Michigan tó zöld öblének mélyén rejtőző Green Bay Packers gárdája lesz. 

 

A vendéglátóink egyértelműen a Liga egyik legnagyobb múltú franchise-a. Azonban az elmúlt évekbe nekik sem terem sokkal több babér, mint nekünk. A két csapat valahol hasonló cipőben jár. Mindkét csapatban van 1 kissé öregedő, de biztosan a HoF-ba bekerülő legendás irányító. Mindkét vezér képes nagyon jó, de már nagyon kilátástalan játékra is. Sajnos idén Bentől eddig csak ez utóbbit láttuk...

 

A sérülések a csapatot nem kerülik idén. Az amúgy is gyengélkedő falból két kezdő sem tudja vállalni a játékot. Mondjuk látva a teljesítményüket ez végül lehet inkább nyereség lesz. Davis kiesése a rotációból Alualu és Tuitt hiányáéban biztosan nagyon fájó lesz. 

Azonban TJ Watt visszatér és talán egy komoly teljesítménnyel megmutatja az otthoniaknak, hogy milyen a messzi földre származott legkisebb fiú...

A sérültek tehát:

STEELERS
OUT: OL Rashaad Coward (ankle), OL Chukwuma Okorafor (concussion), DL Carlton Davis (knee), WR Chase Claypool (hamstring)

 

A hazai alakulat sem lesz teljesen egész, hiszen ott is van sérült bőven, aki nem tudja vállalni a jhátékot.:


PACKERS
OUT: WR Marquez Valdes-Scantling (hamstring)

DOUBTFUL: OL Elgton Jenkins (ankle), DB Kevin King (concussion)

QUESTIONABLE: DL Jack Heflin (ankle), LB Krys Barnes (concussion), S Vernon Scott (hamstring)

 

A védelemnek vissza kell találnia a Bills elleni mérkőzés kemény és harcos játékához, hogy limitálni tudják az Aaron Rodgers által dirigált támadó gépezetet. 

A támadó oldalon nyilvánvaló az idén látott mutatvány nem lesz elég. Canada kijelentette, hogy nem változtatunk az eddigi O szemléleten. Márpedig ez nem jelen sok jót, ismerve az eredményeket és látva a mutatott játékot. 

Nyilvánvaló, hogy az OC és Ben viszonya, bár nem ezt állítják, nem felhőtlen. Az is egyértelmű, hogy a sok mozgásos, gyors játékot, sok áthívást és pre snap olvasást igénylő O playbook nem Big Ben játéka, már biztosan nem. Vagy valami olyat kellene kitalálni amire még képes. Esetleg olyan játékokat felrajzolni, ami tehermentesíti az irányítót. Nyilván ez nem lesz könnyű, hiszen a fal sem ad ehhez sok segítséget. 

Vasárnap este 22 óra után kezdődik, pesti idő szerint, a találkozó és aki úgy gondolja a MADHOUSE jóvoltából ott közösen is nézheti a többiekkel. 

Madhouse esemény

Top