Fájó vereség a rangadón

Két győzelem után, egy újabb csoportrangadót sikerült elbukni és ami még talán rosszabb is ennél, eléggé kilátástalan volt az egész játék.

Na de kezdjük ott, hogy nem tudom a speciális csapategység, a futás elleni védelem, vagy Mitch Trubisky volt e rosszabb ezen a mérkőzésen esetleg az egész edzői stáb hibája, hogy egy gyengécske UDFA irányító által vezetett Ravens 2 ponttal nyert Pittsburghben.

Mindenki döntse el maga, hogy melyik, de segítek a tényekkel:

Trubisky háromszor adta el a labdát és mindannyiszor vastagon benne volt. A Ravens nem éppen apró LB-it nem vette észre, pedig a kilátás sem volt zavarva. Olyan lidérceket látott maga előtt, amit senki nem tud megmagyarázni. Egyszer pedig safety segítség ellenére is hosszú passzal próbálkozott, de esélye sem volt az elkapónak. Ennek ellenére egyébként voltak szép dolgai, kár lenne tagadni, de összességében ha csak a két középső interceptionjét nem dobja, már nyerhettünk volna.

A run decense katasztrófa. Mindez a liga legdrágább és legtúlértékeltebb védelmétől. Gyakorlatilag ott kell kezdeni, hogy NT kell mindenképp, de már az is kevés, mert nem egy, inkább két belső LB-re vagyunk egy normális LB sortól. És közben Heyward is öregszik, a pótlása mr nem várhat sokáig. 220 yardot futottak ellenünk úgy, hogy tudtuk hogy futni fognak. Elfogadhatatlan!

Blokkolt FG, borzalmas puntok, egyéb hibák. Amit a speciális egység csinált, már nem bírta el a gárda. Önmagában is kemény, hogy Harvin két éve rúgja nálunk a bőrt, ennyire inkonzisztens teljesítménnyel, de ma megint rátettek egy lapáttal.

Természetesen az edzői stáb nem nyerhet mérkőzést, de jobban fel lehetett volna készülni a Ravens zónája ellen, illetve a futás megfogása körül támadt zavarok már évek óta beszédtémát szolgáltatnak. Csak a futást kellett volna megfogni, de képtelenek voltunk, ebben Tomlin és a védelem, illetve a DC is vastagon benne. Most olvastam valahol és egyet kell értenem, kicsit olyan az egész, mint Andy Reed utolsó évében a Philadelphiánál. MEg kellene újulni, de egyelőre se lenyelni, se kiköpni nem tudjuk a helyzetet.

Top