Ez nem sikerült

Írtuk ugyebár, hogy az esélyességnek akkor van bármi értelme, ha azt be is tudjuk válatni. Addig amíg papíron le van írva az még nem W. 

Nem is lett az. 

Tudtuk, hogy idén nem mi leszünk a liga legvidámabb szurkolótábora. A múl théten a Bengals ellen kaptunk egy pici bájitalt, de a hatása gyorsan elmúlt. A NE egyszerűen picit jobb volt támadásokban mint mi. Márpedig az a szint amit mi hoztunk olyan mélyen van, hogy ennél mondjuk csak jobbnak lehet lenni. Igaz a szerencse is velük volt. Ami a Bengals ellen felénk pattant, az most feléjük. Gondolok itt a nem elkapott puntra például. Kaptunk belőle egy TD-t hamar. Vagy a majdnem elkapott INT-re,amivel akár meg is fordíthattuk volna  a meccset. 

Írtuk, hogy Bill mester valamit biztosan kifőz a konyhájában, hát nem Ő főzött, hanem Canada. Egy olyan O gameplannel álltunk fel ismét amely a pálya bizonyos részét a játék szempontjából teljesen figyelmen kívül hagyta. A Pats ezeket a zónákat rendre sikeresen támadta. Trubisky pedig egyszerűen nem volt képes a meccs egyik szakaszában sem olvasni és váltani, vagy nem is engedik neki. Nem tudom. 

A védelem amit Watt nélkül meg lehet tenni azt megtette. Szinte teljesen limitálták az ellent, a hosszú drive-ok végi pontszerzésekben. A kapott TD az INT és az elejtett punt után jött. Rövid pályán. Valamint nem kaptak szinte semmi pihenőt a támadó szekciótól. Alig ültek le, már mehettek vissza. 7 perccel többet voltak fent mint az O. Ez nagyon sok. 

Nem szeretnék a fent említetteken kívül kiemelni senkit negatívan, mert sok olyan teljesítmény volt, ami nem elég egy ilyen Pats ellen sem. 

Azonban pozitívum is volt. Az O fal valahogy sokkal jobb képet mutatott most, igaz nem volt olyan elit siettető sem aki komolyan próbára tette volna őket minden playben. Mitch-nek volt rendre ideje, de valahogy sosem sikerült a jót megdobni. 

Fitzpatrik ismét ott volt a pálya minden szegletében és remekül játszott.

 

Sajnos van sérültünk is Bush személyében akit a rövid hét miatt biztosan elveszítünk erre az egy következő mérkőzésre. 

Márpedig a csütörtöki éjszakában a Cleveland vendégei leszünk, ahol, ne legyenek kétségeink, komoly próbára lesz téve a futás elleni védekezés. 

Ott pedig nem fog beleférni ez, hogy szinte nulla pihenőt kapjon a D. 

 

Top