Eláztunk és megfáztunk Buffaloban

Újabb, ezúttal már O oldalon katasztrófálisnak mondható vereség Buffaloban a Niagara vízesés partján.

Vegyük sorra. 

Nem volt éppen kellemes idő a mérkőzés kezdetén. Nulla fok és eső, amely aztán a csökkenő hőmérsékletben átváltott havazásra. Tehát bár nem kellemes, de igazi football idő. 

A találkozó a szokásos O szenvedéssel indult, a védelem folyamatosan tartotta a vendéglátókat, majd a 2-ik negyedben egy zseniális INT után már komoly esélyt kapott a Steelers, hogy pontokat tegyen fel. E nélkül gyakorlatilag teljesen esélytelenek lettünk volna eljutni a hazaiak végzónájához. A Bills egy FG-al tudott válaszolni, majd a félidő vége előtt Ben egy katasztrofálisan rossz passz után 6 pontot adományozott az ellennek egy pick six formájában. 

És itt meg is fordult a mérkőzés. A második félidőre a BUFF egy teljesen más felfogással, jól kielemezve a hibáinkat, bár az O oldalon ez nem volt bonyolult feladat, mert csak hibák voltak szinte. kezdte meg a Steelers felörlését. Ezen az estén semmi esélyünk nem volt, hogy tartsuk a mérkőzés második felében a bölényeket. 

Egy sima és fájó vereség, amely megmutatta, hogy jelenleg a támadó alakulatunk nagyjából a liga legutolsó alakulatai közt van. Ez egy PO menetelés szempontjából nagyon nem bíztató. A D ameddig tudta tartotta a meccset, de aztán elfáradtak és a sok kezdő hiányát 60 percig nem voltak képesek elviselni. 

Két pozitívum volt a tegnapi estében.

A Dolphins vereségével, már a meccs előtt biztos volt a PO részvétel
A védelem egymás utáni 70 találkozón ért már el legalább 1 sack-et. Amellyel liga csúcstartó
Itt ki is merült minden olyan ami pozitívnak mondható.

Nem is szeretnék ezzel a meccsel hosszabban foglalkozni, mert annyira elkeserítő volt látni, hogy teljesen szétcsúszva, ötlettelenül játszott a gárda támadó szekciója, hogy az már mindenkinek fájt.

 

Top