Egy újjabb győzelem

Ismét győztesen hagytuk el a gyepet, de nem csak ennyi jó történt az este. 

Minden sportszeretőnek egy hosszú délután és este volt ez a vasárnapi. Azt azért ismerjük be, akár szeretjük akár nem a foci vb döntője szinte mindenkit a TV elé ültet. Ez most ráadásul különösen izgalmas is volt. Egy nagyon klassz felvezetés az este 19 órakor kezdődő Steelers meccsre. 

Nem tudom mi történt a csapat háza táján, de most valahogy a kockák a helyükre kerültek és ismerjük el a Panthers nem a legveretesebb egység a ligában, de voltak időszakok a szezonban amikor simán elkalapáltak volna minket. 

Ment a futás, olyannyira, hogy a 3 TD mindegyike földön született. Trubisky hatpontosa ráadásul pontosan ugyanazt a játékot eladva. Az első próbálkozásra a QB sneak nem sikerült, majd semmit nem változtatva ugyanazt megcsinálták és ekkor már bent volt a labda a célterületen. 

Trubisky a rá szabott feladatot maximálisan megoldotta. Amit kellett megdobta, 100 feletti passer ratinggel végzett. Egy igazán old school futás heavy plant rajzolt fel az edzői gárda erre a meccsre. Most működött is. A fal Dotson és Moore vezérletével kitűnően támogatták Najje Harris futásait, de a meccs során szóhoz, illetve labdához, jutott Warren is. Najee 24 míg Warren 11 cipelést mutatott be a találkozón. 86 illetve 38 yardért és 1-1 TD-ért.

Mindenképpen meg kell említeni D Jonhsont, pozitív és negatív oldalon is. Azért az összkép most pozitív volt. A folyamatos hisztik után igen komolyan be lett vonva a játékba és 10 célbavételből 10 elkapást csinált meg 98 yardért. Ez lenne az a szint amit mindenki várna tőle. Azonban nem tudja a forrófejűséget levetkőzni és ismét egy buta sportszerűtlenséggel is felhívta magára a figyelmet. Egy nagyon szépen kiharcolt First Down után a földön fekvő játékos, ellenfél, fölé állt és magyarázott. Ez már tavaly is azonnal zászló és -15 yard volt. Nyilván idén sincs ez másként. Pedig az elkapások mellett még futott is 1 alkalommal 2 yardért. 

Ide kell  citálnom a sokat kárhoztatott third down offense statisztikánkat. Nos most éjjel erre  sem lehetett panasz. 16/12 a mutató. Ez igen impozáns. Bárcsak minden mérkőzésen képesek lennénk erre. 

A védelemben ki kell emelni a futás elleni védekezést. A múlt héten 200 egység felett engedtek, most pedig, nem elírás 22 yardnyit tudott az ellenfél haladni a földön. Úgy, hogy nem tudtak FD-t érő futást bemutatni!!!

Meg kell említsük Highsmitht, aki ismét szerzett 1 sacket, de neki ez a meccs emocionálisan volt picit  több. Ide járt egyetemre, gyerekkorától a Panthersnek szurkolt, mert idevalósi srác. Most pedig az Ő igen komoly segítségével verte a Steelers a Carolina-t.

Marcus Allen és  James Pierre azok akiket mindenképp meg kell említeni. A két srác olyan hasznos volt tegnap este, mint üvegtetőnek a jégverés. Allen egy sack és komoly yardvesztés után,  Heyward sackelt, beállt  az ellenfél játékosainak a megbeszélésébe. Sportszerűtlenség -15 yard

Pierre pedig nagyjából azt sem tudta a pályán van-e vagy csak egy 3 D moziban ül....

 

Összességében mindenki tette a dolgát és ez egy 24-16-os Steelers győzelmet láthattunk ezen a vasárnap estén. 

A jövő héten az elképesztő fordításal nyerő Raiders lesz az ellenfelünk. 

 

 

Top