Egy félidőben tudott varázsolni a Color Rush mágia

Ahogy a címben említettem, a mérkőzésen 1 félidő volt, az első, ahol a sokat emlegetett "jók vagyunk a Color Rush mezben" mantra még ült is. Aztén jött a szünet. 

Lehet én javasolnám, hogy a jövőben ne legyen nagyszünet....

Nézzük tehát részletesebben. Nem megyek végig a playeken. Az első félidőben a védelem nem volt acélos, de bőven megadta a lehetőséget, hogy az O tudjon támadni és pontokat szerezni. A speciális egység, bár volt egy majdnem súlyos Sims hiba, összességében jól teljesített. 

Wright a csere rúgó hibátlanul végezte a dolgát. Harvin pedig hatalmasakat rúgott a puntokba és 56 yard volt a leghosszabb rúgás (valójában sokkal több, de a számítás furcsasága miatt így adja ki),  41,8 yard lett átlagban a 6 punt és 2 is a 20-on belül ért földet. 

Kenny már a második találkozón nem adott el labdát. Egyértelműen látszik, hogy odafigyelnek a kockázatmentessebb hívásokra. Sajnos ez az O haladásának is komoly gátja. Sok olyan útvonalat nem használunk amit más csapatok nagyon eredményesen és magabiztosan támadnak. A 10 yardos útvonalak például. Szinte nincs kereszt a meccseken, ezzel nem is akarjuk a védők életét megnehezíteni. Kiszolgáltatjuk a játékosokat a screen és a deep passzok oltárán. A védelmek, ahogyan a Bengals egy védője is elmondta, pontosan tudják mikor mi következik. Mikor mi ellen kell védekezni. A támadófal még mindig a liga legalját karcolja, de itt látni pici előrelépéseket, nem mondom, hogy valaha a legjobbak lesznek, de fejlesztéssel egy jó liga közepe simán lehet. Egy-egy jó drafttal pedig akár top 10 is. 

A védelem szerzett 2 labdát, ezen kívül a Los-on is ütöttünk le labdát. Voltak szép védekezések 1 v 1-ben a secondaryban. Voltak azonban bántó elváltások is. Azt azonban a védelem mentségére hoznám fel, hogy nem lehet úgy meccsben tartani az O-t, ha a támadók Ők maguk ezt nem szeretnék. Márpedig Canada talán "megijdet" a félidei eredménytől....

Az edzői stáb ismét a negatívum egyértelműen. Főleg Canada húzza le nagyon ezt a stábot.

Voltak szép és vállalható jelek. Nem mondom, hogy készen állhatnánk nagyobb tettekre, de valahogyan az edzői korlát olyan erős, hogy szinte biztos, hogy így nem fogunk maximum a csoportban 1 helyet előre jönni és a harmadikként végezni. 

Az eredmény:

Van újabb 1 hetünk és készülhetünk a Colts ellen. A jelen állás szerint az egy MNF találkozó lesz.....

 

Top