Clevelandba látogat a csapat vasárnap kora délután

A Clevelandről rendszeresen eszembe jut Adam Sandler filmje a Vizesnyolcas. Aki látta az tudni fogja mire gondolok. A South Central Louisiana Állami Egyetem Sáros Kutyák csapata ugrik be azonnal. Persze még Bobby megérkezése előtt. Aztán a filmben megérkezik Bobby és minden megváltozik.

Valami ilyen megy végbe most a szomszédvárban. Megjött Mayfield és az adig vesztes „DNS”-ű csapat elkezdett győztes szériákba átcsapni, többé nem „sáros” Kutyák voltak. Előbb csak Kutyák, aztán már Bulldogok. Akik erőtől duzzadnak és magabiztosak.

Az elmúlt héten Baker Mayfield a Browns irányítója nem tudott játszani, de ellenünk visszatér az Offense élére.

Jelenleg a liga rangsorát tekintve a vendéglátók támadói, sokkal, jobban állnak és ez, látva a játékunkat, nem lep meg senkit.

Azonban egy csoportrangadó mindig más. Mindig nagyon más.

Jelenleg ebben bízhatunk. Illetve Istenben és ezért szárazon tartjuk a puskaport.

A Vendéglátók jelenleg a liga legjobban futó csapata. D'Ernest Johnson a múlt héten egymaga futott 146 yardot a Denver ellen. Mi sem számíthatunk tehát könyörületre a földön. Szerencsére a levegőben nem ennyire magabiztos a hazai gárda, de ha nem vesszük komolyan akkor biztosan komoly meglepetések érnek minket.

A csapatok védelmi sztárjai jelenleg fej fej mellett haladnak a statisztikai számokat tekintve. TJ Watt és Myles Garrett is a liga legelőkelőbb passzsiettetői. Azonban, míg a mi falunk nem a liga elejében foglal helyet az irányító megvédésében a Browns fala még a Steelers O line-nál is gyengébb. Bent idén 12 alkalommal sikerült földre vinni, míg a Cleveland irányítóit 19-szer.

Az biztos, hogy a védelmek lesznek azok, akik megadják majd az alaphangot és amelyik védekező egység jobban tudja limitálni az ellent az esélyt adhat, nagyobb esélyt a győzelemre.

A hiányzók:

  • Eric Ebron biztosan kihagyja a találkozót. 
  • Melvin Ingram lehetséges, vele kapcsolatban folyamatos pletykák vannak, hogy meghallgatunk szint emninden trade ajánlatot. Ő is menni szeretne. 

 

  • Donovan Peoples-Jones WR
  • Denzel Ward CB
  • Richard LeCounte III S 

Akik a Browns oldaláról biztosan kihagyják a találkozót. 

Vannak még sokan akik kérdéses státuszban várják a vasárnapot. Biztosan lesz közülük akik játszani fognak, mert mégiscsak egy csoportrangadó. 

Természetesen most vasárnap is lesz lehetőség közösen nézni a találkozót az idén már lassan megszokott Mad House-ban.

 

 

Top