Borzalmas vereség @Bengals

Kedves sport- és Steelers-társak,

Azt gondolom itt az ideje elfelejteni, elengedni minden apró reménysugarat, amit bárki táplált idén a csapat playoff reményeinek irányában. Ott tartunk, hogy félidőben kell összefoglalót írni egy Bengals elleni, létfontosságú mérkőzésről... (hatásszünet)

A találkozót a Bengals kezdte, végig is masíroztak kicsit több mint 7 perc alatt a pályán, Burrow futott TD-vel aztán már 7-0 is volt az állás. A Steelers első támadásánál, Roethlisberger első passza előtt pedig kiírták, hogy azt hiszem talán 170 passza volt Bennek INT nélkül... Na ez az a pont, amikor mindig jön az INT, most is jött, csak nem az első passzból hanem a másodikból. Gyengék Roethlisberger labdái, az a védelem aki ezekre a passzokra készül, bárkivel oda fog érni, nincs mese.

Ezt követően csak mezőnygólt rúghatott a Bengals, így már 10-0-á alakult az állás.

Egy sikers drive után mi is mezőnygól távolságba kerültünk, így sikerült a szépítés, 10-3.

A Bengals azonban megállíthatatlannak bizonyul ezen az estén a D számára, ezúttal Higgins majd Mixon TD-je borzolja a kedélyeinket, immáron 24-3. 

Azt hihettük, hogy ennél már nem igazán lehet rosszabb... Azonban jött a következő drive, amikor Ben az elsőhöz kísértetiesen hasonlító passzt adott, Hilton (igen az a Hilton) megelőzte a védőt, elkapta, INT, és pick 6, mivel csupán 24 yardot kellett a labdávla futnia a célterületig, Washington pedig nem érte utol.

------------

Jelentem immáron halad a második félidő, kevesebb mint 3 perc alatt jutottunk el a puntig. Itt az ideje pozitívumot keresni a meccsben, reméljük legalább futott yardokban nem érték el a százat a félidőre, meg is nézem... Ja, de. Mixon 126, immáron a másodikba csúszva 1-2 carryvel.

Azt gondolom a mérkőzés lefolyása innentől ellég egyértelmű lehet, 1 max 2 Bengals TD, majd 1-2 Steelers TD, talán... Így a végeredményt most a második elején nagyjából 40valamennyi - 10valamennyire tippelném.

Jön is a fumble, Ben nem érzi a nyomást, amit Dan Moore Jr a bőrén tapasztalt, ő engedte ugyanis a védőt, hogy körbefutva őt kiverje a labdát az irányító kezéből. Természetesen a Bengals szedi össze a labdát, a mi térfelünkről jöhetnek.

Csöndben végigültem a mérkőzést, azt hiszem már csak a végeredményt hagyom majd itt:
Bengals - Steelers 41-10

Valahogy sajátságos, ugyanakkor sajnálatos, hogy úgy tűnik nem tudunk megfelelően felkészülni egy ilyen fontos mérkőzésre. Roethlisberger idei idénye inkább egy sánta hattyútáncra emlékeztet. Sokan mélyen tudásuk alatt játszanak, folyamatosak a sérülések, és ennek következtében a helyzetek, amikor is nem a megfelelő szintű játékosok kerülnek a csapatba, pályára, snap közelbe. Ezek pedig lássuk be, nem egy playoff csapat legfőbb ismérvei. Idén ténylegesen nagyon telített az AFC, és a további menetrendünk is elég hányattatott sorsot vetít előre: BAL, @MIN, TEN, @KANSAS, CLE, @BAL.

Ne haragudjatok, ezutén a mérkőzés után csak erre futotta az erőmből, instant letudva...

Top