Az utolsó meccs idén

Az utolsó meccs idén???

Nem véletlen a költői formátumú kérdés. Amennyiben vasárnap éjjel nem nyerünk a jelenleg magasan szárnyaló Ravens ellen a kvázi csoda szezonnak lőttek. Marad a 8-8 és további érdektelen mérkőzések. 

Amennyiben nyerünk akkor is kell még a Titans botlása a Texans ellen. 

Nem szeretnék még szezonra visszatekintőt írni. Az talán még korai, de azt hiszem aszezonunk olyan hullámvasút volt, főleg O oldalon, amely jellemezte az évet. 

Ben kiesésével egy fabatkát nem adott volna bárki akárcsak a pozitív szezonért sem. 3-0-nál meg aztán a fogadóirodák le is vették a rendszerből ezt az opciót. Annyira biztos volt mindenki a csúfos bukásban. 

A Ravens pont ellentétes utat járt egész évben. Sérülések nélkül szinte, dominálva a teljes AFC-t játszottak. A Pats volt talán képes eredményben tartani a lépést velük. Játékban senki, az egész ligát figyelembe véve talán. A vendéglátóknak az első kiemelés már teljesen be van biztosítva. Így a kezdő játékosok garmadája fog pihenni. Hogy ez jó-e azt nem tudhatjuk a PO-ban. A történelemben volt akiknek ez bejött, de láttuk az ellenkezőjét is. Mindenesetre a Steelers számára ez egy esély lehet. 

Miután Mason Rudolph is IR-re került a héten, Nr1 és Nr2 számú irányító a szezon elejéán a végére IR, Hodges és Paxton Lynch lehet az a két játékos, jó esetben csak Hodges, akiknek irányítani kell a csapatot. 

Nem lesz könnyű menet, hiszen a Ravens játékosai akik kevesebb lehetősége kaptak idén, szeretnék megmutatni magukat és bebizonyítani, hogy igen is hasznosak és fontosak. Első sorban RGIII, aki majd 3 év után lesz újra kezdő. 

A Steelers védelme a futó irányítókkal valahogy sosem tudott mit kezdeni. Ez egy olyan faktor volt az elmúlt években amire nem találtunk jó megoldást. Bár az igazság az, hogy a védelem az elmúlt években nem is volt olyan magas szinten,mint manapság. 

Nem kívánok hosszú számokkal untatni,megtettük ezt a szezonban elégszer. Akinek a bejgli és a karácsony már pont túlcsordult az üljön le egy sörrel vagy borral este 22:25-kor vasárnap és nézze meg a találkozót. Aki tud az keressen olyan helyet a lekóhelyén ahol többed magával megteheti. 

Mindenkinek jó szórakozást és egy sikeresebb, Steelers sikeresebb, új évet kívánok. 

Top