Az Oak... Ja nem Las Vegas Raiders következik

Meg kell tőrni a még Oakland-re vonatkozó átkot

Bizony a Raiders ellen idegenben hagyományosan rosszul szerepelünk. Igaz az még Bennel a Black Hole -ban, Oakland-ben volt. Most a galaktikus halálcsillag, hasonlít a filmbéli műbolygóhoz a Raiders új csarnoka, lakóit kellene a sivatagban legyőzni. Nem lesz könnyű, sőt. 

Az O falnak nem lesz semmivel egyszerűbb dolga mint az első vagy akár a második héten. Max Crosby fog rohamozni a szélen aki hasonló magasságokban van mint Garett, de azért a Watt-i szintet még nem éri el. Igaz mint láttuk a bátyó szerint nála a ligában, de a földkerekségen sincs jobb. Nem szállunk vitába, nem is mernénk :-) 

Rettentően fontos lenne végre valami normális gameplan, hamár Canada nem távozott. Meg kellene találni a módját, hogy ne Pickett hero módjába kelljen "bízni" vagy éppen a védelemben, hogy több pontot szerez mint az ellenfél támadói. 

A falnak látványos javulás kellene, csoda kategória kb. A futásnak valahonnan a Pennsylvaniai bányák mélyéről kellene felküzdenie magát. Főleg Harrisnak. Lehet Warrennek kellene egyre több szerepet adni. Megnézni, hogy tud-e a terheléssel élni. A Raiders futás elleni védelme idén nagyjából ugyanolyan gyenge számokat hoz, mint a Steelers védelme. Van azonban egy nagy különbség. Speciálisan állnak fel. 4-3 lenne a séma, de valójában 4-2-1-t játszanak. A DB Nate Hobs az aki 97%-ban fent van a pályán a futásoknál és kvázi LB-t játszik. De ha kell akkor mélyen is tud védekezni. Szinte kötelező lenne pár nehéz felállással ezt a könnyű boxot megtörni. A Raiders nem szeret a védekezésben alkalmazkodni a támadókhoz. A saját sémáját játsza, ami aztán vagy jól sül el vagy nem.Legalábbis idén ezt látni tőlük. 

Az elkapó szekciónk, ha a labda eljut a kezükig, azt gondolom nem áll rosszul a lábán. Csak hát az a csúnya bogyó nem akar eljutni..... A Raiders a passz ellen, ha lehet még gyatrábban védekezik mint a futás ellen. A blitzek nagy részét Spillane jegyzi, ha egyértelmű passzjáték van. Crosby bár félelmetes játékos nem használják jól. Idén szenved eddig. Nem tudják igazán siettetni a támadókat, bár a mi falunk ellen lesz és lehet sikerélményük. 

Pickett ismét. Le kell nyugodnia. A tavaly szezon végén látott Kenny kell vissza a zsebbe. Aki éretten, okosan hozott döntéseket. Most valahogy kapkod, túlvállal siet. Nem olvassa végig a célpontokat. Amint lát valamit megdobja. Sokszor olyan dobásokba kényszeríti magát ami a legnagyobbaknak is magasiskola. Ez vagy pontatlanul földet ér. Vagy INT lesz. Türelem, türelem, türelem. Mint Lenin mondta, ja nem ezt mondta. Mindegy. Kenny fiúnak picit el kell gondolkodnia, mert eddig ez halovány. Akkor is, ha Canada és a "rendszere" egyáltalán nem segíti Őt. 

A védelem. Mondhatnám, hogy minden rendben, hiszen megnyerték a meccset. De ez korántsem igaz. Csúnyán égették a secondary-t a Barnák. A szélső LB sor volt az akikre azt lehet mondani, hogy nagyjából hiba nélkül lehozták a találkozót. 14 pontot tettek fel a táblára. Többet mint a támadósor. Mellette rengeteg szép megmozdulás. Nem véletlen, hogy Highsmith lett az AFC hét védője. 

Amennyiben látunk a támadó oldalon akár csak egy pici változást akkor ezt a meccset be kell húzni. Azonban abban, hogy a védelem több pontot szrerez most is balgaság bízni. 

A sérülések úgy tűnik nem befojásolják a mérkőzést a Steelers oldaláról. A tudott DJ és Cam Heywardon kívül Olszewski hagyja ki a meccset biztosan. 

A Raiders részéről az újonc DE Tyree Wilson volt beteg, az Ő játéka kérdéses.

Hétfőn hajnali 2 óra után elrúgják a disznóbőrt, aki tud az a nem éppen baráti időpont ellenére üljön a képernyő elé. Tudom néha rossz nézni és szenvedés az egész, de azért mégis a mi csapatunk. 

Here We Go Steelers

 

Top