Annak ellenére nyertünk, hogy az O is játszot.....

Sőt igazából nem is mi nyertünk a  Ravens bukta el a meccset. Ha jobban menedzselik és összeszedettebbek, akkor egy 30-0-s végeredmény esetén sem lehetne egy szavunk sem. 

Szerencsére nem így tettek. 

Nézzük hát mi is történt ezen a szép vasárnap délutánon az Allegheny folyó parttján.

Ahogy azt várni lehetett az O teljes homályban jött ki a mérkőzésre. Azt tudtuk, ha Canada marad és nem dobja ki a vezetés, akkor egyhamar sok változás nem lesz. Nem is lett. Az első negyedben szinte csak a Ravens volt a pályán. sikerült 5 percet elégetni az órából 20 yardot haladva.... 2 punt után számunkra 0-7-nél zárult a negyed. 

Azonban valami történt, mert a közvetítésben látszott, hogy Tomlin nem túl boldog arccal odahívta Pickett-et magához. Ezután előfordult, hogy sikeres játékokat is láthattunk az O részéről. 

A D a futás nyelte ahogy szokta a passzokból csak azért nem épített nagyobb előnyt a Holló sereg, mert az elkapók a sarkon lévő mekiben ebédeltek és az olajos krumpli, mint tudjuk abból a bizonyos filmből már Brucie-nál sem jelentett jót. 

A félidőig még a rúgók felpakoltak 1-1 FG-t a táblára így 10-3-al a Ravens vonult előnyben a szünetre. 

A belsős infók szerint a Steelers öltözőben valami vadállat szabadult el, mert ez a teljesítmény ami az első játékrészben volt látható a teljes stadion elégedetlenségét elnyerte. Az edzői kar valamit betalált, mert az addig sem nagyon gyengélkedő védelem a második felére a meccsnek véres szájjal jött ki és szinte momentumot nem engedett a Lamar Jackson által vezetett Holló támadósornak. Innentől 3 punt 1 INT és egy Fumble volt amivel befejezték a támadósorozataikat. Na a mi támadóink azért nem keltek egyből életre. 

A negyedik negyedben jött meg a hatása a varázsszernek. Előbb Killebrew blokkolt egy punt-ot amiből sikerült safetyt csinálni. Majd a következő támadásból egy FG-t értékesített Boswell. Ezután a Baltimore egy szép akció végén Joey Porter Jr kezébe dobta a labdát egy szép INT-ért. A fiatal CB első INT -je alapszakaszban. Gyönyörűen olvasta a játékot, jól helyezkedett és magabiztosan húzta le a labdát. Reméljük még nagyon sok hasonlót látunk majd tőle. 

Majd jött az a TD amiben van valami furcsa. Mutatták Pickens elkapása után a játék közbeni örömöt fent a coach szobában, de Canada csak egy szájhúzással reagált, mint egy sértett kisfiú. Hivatalos megerősítés nincs, de úgy gondolják sokan, hogy Picket ott bizony maga döntött, hogy ezt játszák meg George-al. 

2 pontra mentünk, természetesen nem sikerült. így ekkor 14-10-re vezettünk. Ez egy TD-vel könnyen behozható lett volna. Ekkor volt még hátra 1perc 23 másodperc. Idegölő tud lenni ilyenkor az idő lassúsága. Szerencsére a vendégek vezére és persze Highsmith megoldották. Egy csodaszép megmozdulással Alex kiverte Lamar kezéből a labdát amelyet TJ Watt összeszedett. Ebből egy FG-al be is állítottuk a végeredményt 17-10, de ne ne menjünk el szó nélkül az idő menedzselése mellett. 

Amit a végjátékban a zavarodttság, vagy a fogalmatlanság miatt láthattunk, hogy úgy kezdünk térdeli, hogy azzal az ellenfél időkérései miatt nem is tudjuk lefuttatni a meccset, maga a teljes homály....

A végén a győzelem meglett és nem járt komoly sérülésekkel. Pedig régen 1-1 Hollók elleni meccs igzi katonai kórházat csinált mindkét csapatból. Hiába ez már a flag foci korszaka....

 A védelemben az OLB sor ismét megmutatta, hogy a liga legjobb egysége, nemcsak személyenként kiemelkedőek, de egymást segítve tudnak olyan szinten játszani ami szinte nincs máshol a ligában. 

Üdítő volt látni még ezen a héten Warren játékát. Most Harris volt picit halványabb. 

Boswell a meg nem énekelt hős, aki nagyon magabiztosan rugdossa a FG-kat és ezzel nyeri meg sokszor a meccseket.

1 hét pihenőre vonul a csapat, mi reméljük a keddi sajtótájékoztató után jöhetünk a bomba hírrel....

 

 

Top