Ajándékot vittünk New Yorkba

Cserébe nem kaptunk semmit

Nem olyan lett a New Yorki karácsonyi kirándulás ahogyan azt a csapat eltervezte és ahogyan a szurkolók remélték. 

Több helyen kibeszéltük, kibeszéltétek már, hogy bár a D hozta a magas szintű játékot az O valahogyan nem tud túllépni az árnyékán. 

Hodges homályokat dobált. Le is cserélték. Rudolph bár jól szállt be megsérült. a jövő héten lehet Bencsics Márk kezd olyan szinten nem tudjuk mi legyen az irányító helyzet. 

Ennek ellenére, bár nem saját kézben de ott a remény és a lehetőség a PO-ra. Ez már maga sokkal több mint amit bárki remélni mert a szezon első 3 meccse után. Jómagam is nagyjából csodának tartom azt ahová eljutottunk. 

Nézzük a találkozót. 

D szempontból a hazaiak a méregfogunk kihúzására a gyors rövid passzokat találták ki, hiszen az agresszív pass rush ellen ez működik a legjobban, működött is. Sokszor teljesen üres elkapók voltak 5-7-10 yardra a Los-tól. Nem tudtunk, akartunk felfogást változtatni, tudott is haladni a zöld alakulat. 

Az O ellenben ismét teljesen érthetetlen hívások, Duck nem nézte végig a célpontokat, és ennek a koronája az Int lett. Sajnos az első meccsekhez képest mintha korlátoznák Devlint. Nem nézi végig a célpontokat, hanem csak annak dobja akit elsőre behívott. Nem tudom miért, de nem mer picit improvizálni. Pedig amikor beszállt pont ezt dícsértük. Hogy ez az O cordinátor felelőssége, vagy Hodges szeretne óvatosabban játszani nem tudom. Nem sikerült labdabiztosabbnak lenni és nem sikerült párharcokat nyerni. 

A lehetőség a Ravens legyőzésével és a Texans esetleges győzelmével a kezünkben lehet, de ez a mutaott játék, még a tartalékosan felálló Varjak ellen is kevés lesz. 

 

A szerkesztő csapat nevében kívánok mindenkinek nagyon boldog karácsonyt. Ne feledjétek a két ünnep közt van még egy összecsapás. Mivel az is 7 órási a Dezsőben közösen azt is megnézhetjük. Higgyétek el érdemes eljönni. 

Top