A végtelenbe és tovább

Utazzunk 1 mérföld magasba

A Steelers még a második héten sem játszik a hazai pályán. A liga egyik legkülönlegesebb stadionjába a Mile High Stadiumba utazunk a Denver Broncos vendégeiként. 

A találkozó nem a kényelmes 7 órási sávban kerül majd megrendezésre, hanem a 22 órási mérkőzések közt. Így azért már kell majd némi kávé és elhivatottság, hogy valaki leüljön a TV elé. 

Lássuk miért lesz esetleg érdemes mégis nézni. 

A védelem. A nyitó meccs után kb diccshimnuszokat zengtünk a védelemről. Nem is alaptalanul. Végre jó volt látni, hogy a védelmi oldalon teljes mértékben a kezünkben tartjuk a találkozót. A front 7 a secondary az LB sor mind mind szinte hibátlanul játszottak. A liga egyik legjobb támadófala és egy rutinos irányító ellen. 

Most vasárnap este más lesz a helyzte. Egy újonc irányító kell, hogy felvegye a versenyt a liga jelenleg legjobb formájában lévő védelme ellen. A támadófal sokkal rosszabb a szakértők szerint mint a Falcons fala akiket oda vissza megforgattak a front tagjai, rendre. Nix 2 INT-et szórt 0 TD mellett a nyitó fordulóban. Nem számíthat könnyebb estére most sem. 

Tomlin statisztikája amúgy is kiváló az újonc irányítók ellen, Ez tovább javulhat, 

A támadók. Nem volt lakodalmas menet ahogy felénk mondják a nyitó mérkőzés a támadó oldalon. Nem sikerült TD-t szerezni, de Fields a labdára kitűnően vigyázott. A fal egészen jól dolgozott. 2 alkalommal vitték földre az irányítót, de ebből 1 volt a fal hibája. A második már inkább JF töketlenkedése miatt volt. A futás, mint a számok mutatják működött, közel 140 yardnyi egységet szorgoskodtak össze a srácok. Egy okos game plannal ez a meccs is kézben tartható lehet. 

A pálya közepe nagyon üresen volt a lőlapon, de az egy veszélyes zóna a labda eladások szempontjából, így azt jelenleg kb direkt nem támadjuk. A széleken Pickensnek lehet jó estéje, esetleg ha Austin III-t jól használjuk akkor ott tudunk kialakítani hosszú pályát és komoly előnyt. A Futás vasárnap is jól működhet mind Fields a megindulásaival, mind Harris vagy Warren szétcincálhatja a hazaiak védelmét. 

A találkozón 1 hiányzónk biztosan lesz, Seumelo. Roman Wilson WR és Russel Wilson QB kérdéses besorolást kaptak. Russel Wilson így második számú lehet az összecsapáson. 

A hazaiaknál Devaughn Vele WR egy bordasérülés miatt hagyja ki a mérkőzést

Sajnos a tv egyenesben nem a mi meccsünket adja, de a stream csatornán, ha jól láttam megtekinthető a találkozó. 

Készüljetek be a TV elé és szurkoljunk, ha csak egyenként is, de közösen a kedvenc csapatunknak. 

 

Top