A liga legjobbjához látogatunk

The Battle of Pennsylvania

A liga jelenlegi egyetlen veretlen csapatához látogatunk az állam másik, szerintünk sötétebb, felébe. 

A Philly 6-0-s mérleggel a liga egyetlen veretlen csapata és az előjelek szerint ez így is marad vasárnap este után is. 

Igen az előjelek. Sajnos 2 fontos láncszem biztosan hiányzik majd a védelemből, Ogunjobi és Wallace sem tudja vállalni a játékot. Ogunjobi már már elkezdte feledtetni Tuitt-ot, míg Wallace egészen bíztató teljesítményt kezdett letenni CB fronton. A sokkal nagyobb baj, hogy Boswell szereplése is kérdéses, Nick Sciba érkezett ma, ha esetleg Chris nem tudná vállalni a játékot. 

A vendéglátók szerencsésebbek és szinte sérülés nélkül készülhetnek. 

Az esélytelenség mellett nincs más ami mellettünk szól. Sem statisztikailag, sem a mutatott játékban az idei szezonban.

Jalen Hurst a nyomást kezeli nehezen. Amikor tisztán passzolhat akkor 110 közeli a ratingje, azonban amikor az arcában lihegnek akkor 75 környékére zuhan ez az eredmény. 45%-s passzolási pontossággal. A gond csak az, hogy AJ Brown a liga egyik legjobbja idén, akit szinte alig tudnak tartani. A támadófal meg a liga legjobbja pass protectionban, de a futás segítésben is a top10-ben van. Tehát elég nehéz lesz a jelenlegi állománnyal nyomást helyezni Hurstre. 

A védelmüknek talán egyetlen "gyenge" pontja van Reddick, aki 45% körül hibázza el a szereléseket. A második ebben a mutatóban 24% körül van. Reddick Moore-al nézhet majd szembe a találkozón. 

Nem lesz könnyű estéje tehát Picketnek. Ez egészen biztos. Azért sem, mert Canada biztosan megint kieszel valami olyan O csomagot amivel simán legyilkolnak minket. Bár a héten már pletykálták, hogy vasárnap nem ülhet fent a kakasülőn, de erre a meccsre még biztosan marad. Amennyiben folytatódk ez a teljesen impotens támadójáték akkor nagyon reméljük már csak pakolni utazik vissza Pittsburghbe. A felesége pedig a költöztetőket is megrendelte már. Olyan skill potenciállal rendelkezünk O fronton amit minden koordinátor irigyel. Mi pedig köszönjük, nem használjuk az erősségeiket. Inkább a gyengeségeikre próbálunk játszani. Eddig ez nagyon jól sikerül.....

A védelemben mint írtam két fontos hiányzó lesz, a pletykák szóltak a D vezér visszatéréséről, de személy szerint én nem szeretném, ha most játszana. Nem oszt nem szoroz ez a meccs már, úgysem lenne sokkal nagyobb esélyünk, viszont az a plusz 2 hét még regenerálódással telhetne. 

Egy szónak is száz a vége, nagyjából olyan mérkőzésünk lehet mint a Bills ellen volt. 

Azért ne csüggedjetek és 18 órakor ha tudtok menjetek le a Score Sport bárba, mert most is lehetőség van együtt szurkolni. 

Bizony 18 órakor, mert mi órát állítunk, míg odakint ezt még nem teszik meg!!!!

 

Top