A kevésbé fogalmatlan offense nyerte a meccset

A Pittsburgh Steelers hatalmas lehetőség előtt állt, hogy saját kezébe vegye a playoff álmait, viszont a lehetőséggel nem sikerült élni. Az idei alapszakaszban vereséggel búcsúztunk a Heinz Field-től.

Devlin Hodges-nek nagyon nem ment ma este, az idei legrosszabb teljesíményét nyújtotta, 4 interception mellé 43,9-es passer ratinget hozott le.

Nem indult jól a mérkőzés, rögtön az első drive-ban eladta a labdát Hodges, amit Tre’ White szerzett meg a saját 25 yardjuknál. Ezt ugyan még nem sikerült kihasználniuk, viszont nem csak ők, de mi is puntolni kényszerültünk.
Jordan Berry szörnyű puntjának hála, a Steelers 40 yardosáról támadhattak, aminek a végén Josh Allen 9 yardos futásával megszerezték a vezetést.

Washington megalapozta a következő támadásunkat, egy 35 yardos passzt kapott el. Őt kereste legtöbbször az irányítónk, 11 targetből 5 elkapást mutatott be, 83 yardért.

Ezek után egy elhibázott Wildcat formáció jött (amit az este többször láthattunk), majd Boswell szépített, így 7-3 lett az állás.

Steven Nelson megszerezte idei első INT-jét, majd a már emlegetett Wildcat formációt láthattunk, amiből fumble született, hála Conner és Dionte Johnson koprodukciójának. Így az állás változatlan maradt a félidőben.

Ami nem ment az elsőben, a másodikban már igen: Conner Hodges passzából TD-t szerzett, így az éjszaka folyamán először vezettünk. Eddig sem a támadókról szólt az este, de a második félidőben aztán végképp nem. Először TJ Watt ütötte ki a Bills újonc futója kezéből a labdát, de hiába, kezdeni nem tudtunk vele semmit. White viszont ismét lehalászott egy Hodges passzt, viszont a védelem „csak” field goal távolságon tartotta az ellent, így a Bills egyenlíteni tudott.

A meccs végéhez közeledve Allen egy két perc alatt végigvitt, 70 yardos támadással TD-t szerzett. Terell Edmunds nem tudta felvenni a TE Kroftot, aki idei első TD-jét szerezte.

A mérkőzés végén az egyenlítésért támadhattunk de Hodges rossz döntésének köszönhetően (nem vette észre az üresen levő Washingtont, helyette a double coverage-ben lévő Dionte Johnsonnak próbált passzolni) ismét INT lett a vége.

Az előzetes várakozásoknak megfelelően két indiszponált támadóoldalt láthattunk, viszont a védőjátékok szerelmesei élvezhették ezt a meccset.

Cam Heyward és TJ Watt a védelmünk vezérei voltak, minden megtettek a győzelemért, és hogy Allen ne érezze magát kényelmesen a bőrében. Watt könnyen megszerezheti a DPOY címet az év végén.

Támadóoldalon Washingtont tudnám kiemelni, ismét jól játszott a másodéves WR, igazi nagyjáték-gyáros. A bye week óta minden héten ki lehetne emelni, mint pozitív példa.
Conner visszatért, és több jó megmozdulással vétette észre magát. Nem kapott sok carryt, viszont én adtam volna még a többi RB-nek is lehetőséget.

Akik viszont nem tetszettek ma: Randy Fichtner, aki erőltette a Wildcat formációt, amiből több rossz megmozdulás is következett. Nem segítette ma jó playhívásokkal a fiatal QB-t.
Hodges nem játszott jól, bár neki ez volt az első prime time meccse, nem nagyon tudom felróni neki a hibát, még tapasztalnia kell. Pont ezért kellene az OC, hogy segítse a tapasztalatlan irányítót.
Sajnos a punter Berrynek az első puntja szörnyűre sikeredett, és nagyban megalapozta a későbbi Bills pontszerzést.
Terrell Edmunds pedig ismét világtalan volt, mint már többször a szezon során. Róla kaptuk a második TD-t.

Jövő héten vasárnap 19:00-kor New Yorkban játszunk a Jets ellen, ha meg akarjuk tartani a 6. playoff helyet, mindenképp nyernünk kell idegenben.

Top