A hollók látogatnak hozzánk

Sziasztok! 

Este 19:00 órakor kezdődik a mérkőzés, amikor is a Baltimore Ravens csapata látogat hozzánk az Acrisure Stadium-ba.

A Baltimore 3-1-es mérleggel kezdte a szezont, a múlt héten éppen a Cleveland Browns gárdáját sikerült a földbe tiporniuk egy 28-3-as mérkőzésen. Lamar Jackson idén egyelőre 794 passzolt yardnál, 4 TD-nél és 1 INT-nél jár. Érdekes viszont az a pár tény,

miszerint Jackson kezdőként 2-3-as győzelmi mutatóval rendelkezik a PIT ellen, több INT-t dobott (6) mint TD-t (4), és még nem szerzett futott TD-t sem ellenünk. Hiába, ezeknek a mérkőzéseknek nagyobb az intenzitása mint a többinek, és nem úgy sülnek el a dolgok mint kellene számukra. Nekünk ez persze csak jó, és igaz ami igaz kelleni is fog, elnézve a mi formánkat, de erről kicsit később.

A hollók támadásai idén sem térnek el a jól beválttól. Statisztikailag 349,8 yardot haladnak mérkőzésenként, passzjátékkal 198,5 yardot, míg futásokkal 151,3 yardot tesznek meg mérkőzésenként. Ez utóbbi adat a negyedik helyre rangsorolja őket. Remélhetőleg ez a mai mérkőzésen nem mutatkozik meg, Heyward hiányában, és az első forduló után az utóbbiban ugyanis nem igazán sikerült fogni a futást. Ha ez a BAL ellen sem fog menni, szinte semmi esélyünk nem marad.

Jackson már 4 futott TD-nél jár idén, 4 mérkőzésen. A Baltimore offense pedig 12 TD-t szerzett 15 red zone túrából, ami elég hatékony mutató. (Ezzel szemben a Ravens DEF pedig csupán 3 TD-t engedett 10 próbálkozásból, ami szintén megsüvegelendő. Eddig nagyon jól fejezik be mind a saját drive-jaikat, és jól fejezik le az ellenfél támadásait.

Mindezek alapján nem ígérkezik sok jó nekünk ezen a mérkőzésen...

A Ravens oldalán Dary Worley (CB) biztosan nem játszik, ahogy Jayson Oweh (OLB) sem. Morgan Moses (OT) doubtful besorolást kapott, míg Justice Hill (RB), Marlon Humphrey (CB), Ronny Stanley (OT), Keaton Mitchell (RB) és Odell Beckham Jr (WR) questinable, kérdéses besorolást kapott a hivatalos sérülés jelentésen.

Ami a mi oldalunkat illeti, 

Pressley Harvin III (P)
James Daniels (OG)
Pat Freiermuth (TE)
Dan Moore (OT)
DeMarvin Leal (DE) biztosan NEM játszik.

Aley Highsmith, Najee Harris, Kenny Pickett és Cole Holcomb limitáltan edzett.

A múlt heti tragikus Texans elleni kiütéses vereség után Tomlin változtatásokat ígért. Nos, ez a héten abban mutatkozott meg, hogy full felszerelésben edzettek a héten. Egyre hangosabbak a Canada távozását követelő hangok. Najee Harris nem ment bele az edzőkérdésbe, a héten inkább arra próbált rávilágítani, hogy az edzőknek nem sok közük van a gyenge kivitelezéshez, amit prezentálnak a játékosok. Nem kellene ennyire puhán játszaniuk, meg kellene csinálniuk a playeket. 

Csak az a helyzet, hogy ezért kapják a fizetésüket, tehát kicsit értetlenül állok én személy szerint a felett, hogy valaki nem tesz meg mindent a győzelemért. Annyi edző van a csapat körül, ha ezeket nem veszik észre, akkor bizony ott is baj van. Canadával is baj van, a múlt hét után számomra már Austin védekező koordinátor edzőnkkel is baj van. Olyan nincs, hogy egy csapat 1 meccsen nem teszi oda magát, majd kettőn igen, majd újra nem, aztán újra igen amikor a divízió rivális jön szembe. Pláne nem lehet elfodaható ez egy olyan városban, csapatban mint amilyen Pittsburgh és a Steelers.

Nos, mindettől függetlenül Kenny Picket a héten limitáltan edzett, a hírek szerint kezdhet a Ravens ellen. Remélhetőleg Canada most nem próbálja meg kivégeztetni őt a play hívásokkal.

Remélhetőleg Montravious Adams és a többiek a védőfalban lesznek annyira tökösek, és képesek, hogy megállítsák a futást. Ez esetben lehet esélyünk. Viszont kérdés, hogy az O mennyire lesz impotens. Ha az lesz, könnyen lehet, hogy a Ravens védelmes is elég lenne, hogy megverjen bennünket.

A mérkőzés 7-kor kezdődik, ami idén abszolút nem a mi idősávunk ((13 szerzett és 60 kapott pont, 2 totál sima vereség). Remélhetőleg ezt a tendenciát sikerül megfordítani, és győzelemmel zárunk.

Amennyiben nyerne a Ravens, úgy mindhárom csoportrivális ellen idegenbeli győzelemmel kezdene, ami nagyon nagy előnyt adna nekik a csoportban.

 

 

 

Top