Hessegessük el a Hollókat!

Vasárnap éjjel Hollóvadászatot kell tartani.A vadászatnak azonban mindenképpen karral előre és a labdát még nem eldobó játékosra kell irányulni. Ezek a feltételek körülbelül a régi pesti viccel egyeznek meg "lehet vadászni a ....-ra, de nem az etető (kuka) körül". Ha valaki csak lepróbálta otthon, mondjuk egy bábúval, hogyan lehet hátra tett kézzel ütközni esetleg a fejet semmiképpen a váll elé helyezni.

Na jó befejezem a morgolódást, mert sajnos az egész hetemre rányomta a gyalázatos játék a nyomát.

Szóval Baltimorba kell látogatnunk. Nehéz, talán szinte lehetetlen lesz győzni. Pontosan ezért kell megcsinálni. Ez talán összehozza a csapatot és ráébreszti őket, hogy képesek a lehetetlenre ezért idén gyűrűt kell nyerniük. Meg kell nyerni azért is mert szeretném látni a ...fej Goodell arcát amint átadja a trófeát és amint JH rámosolyog.

Félre az álmokkal és nézzük a konkrét tényeket. A sérültjeink közül erre a hétre talán már csak Aaron marad. Sajnos a Buffalo-i meccs sem telt el nyom nélkül. Tudjuk ugyebár, hogy Beni fiú is húzza a lábát például, bár ő biztosan játszani fog. A többiek reményeink szerint teljes egészségben várják a nagy összecsapást. Amennyiben Nagy fiú nem tud pályára lépni Byron helyettesítheti majd.

Az idei évben a madárkák védelme már korántsem az a ligaelit. Van még egy-két extraklasszis játékosuk, akik, ha nem játszottak volna már abban a csúnya városban ahol képesek piros zoknit húzni egy férfi baseball csapatra, akár még nálunk is beférnének a kezdők közé. Igen Ray Lewis-ra gondolok például.

Az idei első mérkőzésünkön egy paraszthajszállal és rossz edzői döntésekkel maradtunk alul. Remélem, hogy a mérleg nyelve most felénk billen és a play hívások  is jobbak lesznek a kritikus helyzetekben. Bár ez utóbbi azért azóta is a csapat achilles ina, mert jó párszor láthattunk azóta is szörnyűségeket a stábtól.

A sérülteket az egész héten itt a cikkben naponta frissítve követhetitek.


Name Position Injury Wed. Thu. Fri. Game Status
Adams, Flozell T Back LP FP FP probable
Eason, Nick DE Knee LP FP FP probable
Keisel, Brett DE Calf - FP FP probable
Lewis, Keenan CB Illness - DNP - -
McFadden, Bryant CB Hamstring LP FP FP probable
Polamalu, Troy SS Ankle DNP FP FP probable
Roethlisberger, Ben QB Foot LP LP LP questionable
Smith, Aaron DE Triceps DNP DNP DNP Out
Spaeth, Matt TE Concussion - DNP DNP Out

Top