Nézzük eggyütt a Bengals elleni hazai mérkőzést!

Sziasztok, újra szeretnénk ha összegyűlnénk!Amint a legutóbb beszéltük, és azóta is van visszajelzés hogy ezt kellene tenni, újra megszervezünk egy közös estét. Ezúttal a Bengáli tigrisek elleni rangadóra gondoltunk, mivel ez ismét 19.00-kor kezdődő találkozó és reméljük az ESPN jóvoltából ez is képernyőre kerül. A jelentkezés folyamata ugyanúgy zajlana mint a múltkor. Természetesen információért bármikor állok rendelkezésetekre. A helyszín később kerül megnevezésre, mert szeretnénk egy nyugodtabb családiasabb helyen összegyűlni.

Az elérhetőségeim, még mindig ugyanazok:

@: polamalu@freemail.hu v. a zfizel@magyartoyoseat.hu

tel: 06/70/932-9384


A témát jegeltük egy darabig, de remélem még lenne jelentkező. A helyzet az, hogy az ESPN műsorújságjában a neten a Giants-Vikings találkozó van feltüntetve, de Laci most hívott fel, hogy az ESPN a reklámban a mi meccsünket nyomja. Na most legyünk okosok.  Lacival mi azon az állásponton vagyunk, hogy mindenképpen elmegyünk és a tv reklámnak hiszünk. Aki szeretne csatlakozni szeretettel várjuk.

A helyszín ugyanúgy a Sugár Bowling Pub lenne. A találkozó szintén 18.00-tól. Az asztalok elrendezését ígérem megpróbálom másképpen megoldatni.

Top