Női szemmel: Bengals vs. Steelers

Vasárnap este megint kiscicákat simogatunk!

Remélem, nem haragszotok meg rám, ezen a héten azt hiszem kicsit rövidebb leszek, mert hétfőn kezdődik a vizsgaidőszak, és a tanáraim is úgy gondolták, hogy mindenből utolsó héten szeretnének zh-t íratni. De nincs az a tantárgy, ami meggátolhat abban, hogy írjak nektek!

Vasárnap a Bengalst illeti az a megtiszteltetés, hogy Pittsburgh-be látogassanak, és egy jó kis vereséget szenvedjenek. Most már elmondhatjuk, hogy a tigrisek inkább már csak félénk kiscicák, elnézve az eredményeiket. Az előző meccsünket azt hiszem mindenki látta, tipikus példa arra, hogyan rontsuk el teljesen a dolgokat, mikor már minden klappol. Tényleg csak egy hajszálon múlt, hogy be ne hozzanak minket, de szerencsére, és hála a D-nek, nem így lett! (Nem tudom, mostmár kezd szemet szúrni nekem, hogy mindig csak a D-nek lehetünk hálásak…) Én nem hiszem el, hogy nincs már elegünk azokból a meccsekből, amit épphogy csak megnyerünk. De lehet, hogy a srácok ott kinn ezt szeretik, ez nekik az adrenalin-löket, vagy mi. Ha visszanézzük, a Falcons, a Dolphins, a Bengals és a Bills ellen is nagyon kicentiztük, pedig nem kellett volna. Persze a Ravens is szoros volt, de az más súlycsoportba tartozik. Mindenesetre még az én fiatal szívem is rosszul viseli, hogy vasárnaponként mindig az égben van a pulzusom.


Ha minden igaz, és ha minden összejön, akkor ezt a meccset is együtt nézhetjük, ami azt jelenti, hogy az erőnk megint hatványozódik. Múltkor is jól bejött, megnézve az akkori pontkülönbséget. Biztos most is szerencsét hozunk majd a csapatnak… Mert ki más, ha nem mi… Én nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ezt a két narancscsíkos bohócot ki nem állhatom. Olyan jól esne őket a földbe döngölni még egy vereséggel. Biztos nem csak én érzem ezt, ugye?


Nálunk megint sok a sérült, úgyhogy meg kellene próbálni valami pihentetőbbet játszani, persze ha van ilyen. Ezzel együtt ugye nyerni is kéne, szóval az se lenne jó, ha megint elaludnánk. A múltkori Bengals meccsen nekem nagyon tetszett, hogy az elején jól elhúztunk, és ezt sokáig tudtuk tartani. Kíváncsi vagyok, milyen játékhívásokat találnak ki most a fejesek az első félidőre. Elég jók vagyunk a Cinci ellen, egyedül a secondarynk miatt lehetnek gondok, mint már említették előttem, de ez szerintem még nem a világ vége, múltkor is megoldottuk valahogy, illene most is!


Még szót kell ejtenem a fehete-fehér csíkos brigádról is. Mert ugyan múlt héten végre jól végezték a dolgukat, kérdéses hogy ez most vasárnap is így lesz-e? Még nem tudni, hogy végleg visszavettek-e, vagy csak feleslegesnek találták a túlzott bíráskodást két ennyire hasonló játékot játszó csapatnál. Pedig ez egy aranybánya lett volna, én azt hittem, hogy csak a Ravens meccsen bezsebelnek vagy 100 ezer dollárt. De meglepetésemre a bírók jók voltak, remélem ez mostmár így is marad.

Egy kis ajándék a hímneműeknek, mindenki választhat tetszés szerint! Jó, egyértelmű melyik a szebb, de nem kérdéses, hogy a pályán viszont mi leszünk a jobbak!

Ezen a héten is kérdezősködtem ismerősöktől, hogy milyen győzelmet jósolnak. Egy kedves barátom azt mondta, hogy a Steelers fog győzni, mert jól hangzik a nevük, és már látta őket Tv-ben játszani. És nem lehetnek bénák, ha ez ennyire maradandó volt. Nos, az ilyen megérzéseket nagyon is támogatom! Biztosan így is lesz, és én is győzelmet érzek a levegőben!  Hát akkor Go Steelers!

De hogy a Bengals se maradjon ki, nekik szurkol többek között George Clooney, Nick Lachey, vagy Carmen Electra, de Cinci drukker még Homer Simpson is a Simpson családból. =)

Még egy apróság: Ezúton küldök egy puszit Benifiú krumpli orrára, hogy vasárnapra gyógyuljon meg!

Top