Győzelemre vezette seregét a sánta Óriás

Igen, egy rosszul indult találkozót így kell megnyerni! Abban mindenki egyetérthet, hogy a kezdést nem így álmodtuk meg. Az, hogy a pénzfeldobás után a Bengals volt a szerencsés és ők választhattak, természetesen a fogadást, nem kellett volna, hogy magával hozza a gyors bekapott TD-t. Ez a pofon talán egy picit ébresztőleg hatott?

Az O, bár Ben hamar rásérült a lábára, szinte teljes katasztrófa. A szerzett yardok nem ezt mutatják, de a TD-k, amiket nem szereztek mindenképpen árulkodóak. Igen a védelem hozta, de! Ez a de már sokszor zavart és hangot is adtam neki. Láttuk, hogy a meccs hőse Troy sántikált. A Jets ellen, ha nem játszik nem lesz aki megnyeri az összecsapást? Igen Big fiú sérült, törött orr, törött láb, hatalmas szív és hatalmas küzdő! Ezt azonban a fanokon kívül nem díjazzák és a mérkőzéseket nem ezzel, hanem szerzett pontokkal lehet megnyerni. Ezek most, Szusinak hála, voltak, de ha az a 3*3 pont 3*7 akkor sokkal simábban húzzuk be és talán a fájdalmakkal küzdők kicsit pihenhettek volna.

Megmondom őszintén eddig a sorig rá sem néztem a statisztikákra. Most megteszem és miket látok!

Palmer 62,5 % os hatékonysággal passzolt 178 yardot, míg a mi Benink 63,6%-al 258-at. Igen azt akarom kihozni, hogy ültek a hosszú passzok és működött a passzjáték! Mi futottunk 123 yardot az ő harmincnégyükkel ellentétben. Igen a D ezt is megállította. Azért ezt tudtuk előre, vagy legalábbis reméltük. A büntik ismét nem voltak annyira arányban, de ez még az elviselhető volt. A mi 89-re nekik 25 jutott. Mindegy ezt még elbírjuk.

A héten Kapinos mint új punter kezdett az átlaga 35,2 yard 5 punt-ból. Nem rossz, de fejlődni kell. Szusi, nem kívánom továbbra is fényezni, magabiztos, de ez ezen a szinten a minimum. Mint már elmondtam, a Sugárban is kifejtettem, majd ha a SB-ban a vége előtt 10 sec-el 40 körülről magabiztosan a közepére vágja akkor igen, kijelenthetjük, hogy nagyon jó kis rúgónk van! Adiig ne igyunk a medve, Szusi, bőrére.

A védelem! Igen nagyszerűen játszottak, szereztek 3 sacket, Woodley 2-őt, és csináltak három IT-t amelyből kettőt vissza is hordak. Ezekkel a momentumokkal nyerték a meccset a csapatnak. Egyértelmű, hogy Troy a Defense player of the year címre hajt. Ezt egy általa szerzett IT TD-vel a döntőben megkoronázhatná! A D player of the week kétszer egymás után, talán erős lenne, persze, ha lehet én mindenképpen rá nyomok. Harrison kicsit halványabb az elmúlt hetekben. Hiányzik a tűz a mindent és mindenkit el akarok pusztítani őserő. Remélem nincs igazam, de Goodellék elérték a céljukat. Egy nagyszerű játékost sikerült a középszerűségbe süllyeszteni, na nem az adottságai vagy a tehetsége miatt. Nem, a motivációt ölték ki belőle. A múlt héten még a karácsonnyal kötöttem össze, ajándék vásárlás, pénzköltés, feleség. Azért most már látható, hogy itt többről van szó. A statisztikai listákon nincs fent a neve. Vagyis mintha a pályán sem lett volna. Most ezt még elbírtuk, de egy égő, izzó, mindent elsöprő Harrisonra nagyon nagy szükségünk lenne már a jövő héten!

Azt hiszem felesleges tovább ragozni a győzelmet, azt nem kell megmagyarázni. Szeretném megköszönni a kellemes társaságot a Sugárban jelenlévőknek és külön köszönet azoknak, akik nélkülünk is rengeteget kommenteltek és életben tartották az oldalt. András szeretne a jövő hét végi Jets elleni összecsapásra is egy találkozót szervezni, gondolom a részletekkel a héten jelentkezik. Azon én sajnos biztosan nem tudok megjelenni, mert vasárnap el kell utaznom és csak későn este érek haza.

Hány fogad van Batman? Labdád már egy sem!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=br9nfe6eW5U[/youtube]

 

 

Írta és szerkesztette: Fizel Zoltán

Top