Női szemmel: Jets - Steelers

W=100% Wild Card

Remélem, mindenkinek tetszik a főcím melletti kép, én magam fotóztam nektek. A Steelers sapi hát az nyilván az enyém, a Jets sapi az apukámé, a Jets-Minnesotára szerezte be, hogy jól elvegyüljön a zöld tömegben.

Már csak három meccsünk van vissza az alapszakaszból, és ezek közül talán az eheti a legnehezebb. Tehát ha ezen túl vagyunk, már könnyebb lesz egy kicsivel. A PO-ba jutás mindenki szerint biztos, és az AFC North megnyerése sincs már messze. Úgyhogy elég jól állunk, azt hiszem, persze lazsálni vagy elaludni nyilván nem szabad, mert még semmi sem dőlt el.

Igazából az minden meccsre igaz, hogy csak akkor nyerhetünk, ha a jó formánkat hozzuk. Ha a D megint jobb lábbal kel fel, az fél siker.

-Futás ellen jók vagyunk, így gyakorlatilag abból nem tudnak eredményesek lenni.

-Ha kellően siettetjúk, Sanchez kapkodni fog, nincs ideje elkapót találni. Ebből egyenesen következik az is, hogy lesz esélyünk INT-eket vadászni. Úgyhogy szükség lesz Harrison, Polamalu és Woodley minden tehetségére. És mindenkiére, akit nem említettem a D-ből.

Természetesen szükség van az O-ra is. Nagyon számítok Rashard futásaira, és megnyugtatna, ha nem csak középen, hanem szélen is lennének próbálkozások. Big Ben, hát ő csak vigyázzon a lábára meg az orrára, lehetőleg ne adja el a labdát, az fal pedig szépen védje őt meg. Úgy gondolom, ha ezek együtt mind megvannak egy játék alatt, akkor azt a meccset mi nyerjük.

Ha minden úgy alakul, egy igazi fogvacogtató decemberi játékot láthatunk, talán egy kis hó, kemény fizikai foci, Santonio a régi csapata ellen, magyar közvetítés… Igazi kis futballcsemegének ígérkezik, mármint aki szereti az ilyet. Én nagyon! Azt azért sajnáltam, hogy Holmes idén nem nálunk játszik, ő volt az egyik kedvencem. Persze elfogult vagyok, de én lehet hogy nem adtam volna őt. 4 meccs eltiltás még nem a világ vége, láthatjuk BB példáján is, és azt is láthattuk, hogy mennyire új erőre kaptak a 4 hét pihenő után. Persze már sosem derül ki, mi lett volna ha? Szóval mindent összevetve, azért nekem jobban esne, ha nekünk gyártaná a pontokat. Persze semmi baj a többi elkapónkkal, nagyon jók, és elégedett vagyok velük. Megmutathatnák tehetségüket most vasárnap is.

Ezen a héten egy Giants szurkoló barátomat kérdeztem meg, és már csak a Jets iránti ellenszenvből kifolyólag is a Steelers győzelmére voksolt. Igazán jó megérzés, én is pont így gondolom. Remélem, azért most senkit nem fognak elgáncsolni… =) Furcsa dolog ez a karma, a héten pont döntetlenre áll a mérleg. A Tv.közvetítés, a közös meccsnézés, a megérkező Steelers cuccok, a HF-en játszunk. Ez nem véletlen, nyernünk kell. Azonban nálunk itthon a héten festés volt a konyhában, és épp zöld színű lett. Kicsit furcsa, hogy tudat alatt ezt a színt választottuk. (Azért kicsit megnyugtat, hogy almazöld, és nem pedig az a sötét-foszöld.)

Én sajnos nem tudok ott lenni Pesten a többiekkel, de mivel néhányan ismét közösen nézik a meccset, megint győznünk kell. És hogy kik azok a hírességek, akik vasárnap este nagyon búsak lesznek a Jets veresége miatt? Nem más, mint Jay-Z, Denzel Washington, Hulk Hogan, Rosie O’Donnell, Adam Sandler, Billy Crystal (komikus), Michael Douglas, Chris Berman (biztos tudjuk, hogy ki) Busta Rhymes és Michael Imperioli (ő volt a Maffiózókból az egyik kedvencem). A másik kedvencem Jamie Lee Sigler, aki Meadow-t alakította, és mellesleg ősszel még Mark Sanchezzel járt.


Mindenesetre én harci díszben leszek vasárnap! Remélem, megadjuk az utolsó lökést a Jetsnek a lejtőn. Úgyhogy hajrá Steelers!!!



Top