Női szemmel: Steelers vs. Panthers

Újabb cicasimogatás következik...

Már csak 2 meccs van hátra az alapszakaszból, és bármi is lesz ezek eredménye, a PO-ba jutás már garantált. Ennek ellenére küzdenünk kell, hogy a csoport élén végezzünk, gondolom jól esne a fiúknak egy hét pihenő. Ezt a két meccset már tényleg kötelező behúzni! Muszáj! Ha nem sikerül, nem is érdemeljük meg azt a csoportelsőséget.

Éjjel a Carolina Panthersel játszunk, akik mondhatni nem állnak az liga élén, és itt még finoman fogalmaztam, ugyanis ők a legutolsók 2-12-vel. Nekem tényleg nem szokásom leírni a gyengébb csapatokat, ugyanannyira komolyan veszem őket, mint a legerősebbeket. Ugyanis az ilyen csapatok, akik nem állnak épp a helyzet magaslatán, nekik sokkal nagyobb a bizonyítási vágyuk, mint másoknak. Néha az apróbb, vagy az épp rosszul álló csapatok is nagyon szép győzelmeket szereznek, ezzel bizonyíthatják, hogy mégiscsak a ligában a helyük. Ebben az évben, a Brownsnak (Pats és Saints ellen), a Redskinsnek (Eagles ellen), a Cincinek (Ravens ellen), a Cardinalsnak (Saints ellen), a Lionsnak (Packers ellen) és a Broncosnak is (Chiefs ellen) sikerült nyerniük. Úgy gondolom, minden gyengébb csapatnak jár egy kis tündöklés egy igazán erős csapat ellen, hogy utána újra az enyészeté legyenek. Kivéve akkor ha a Steelers ez az ellenfél. A Panthersnek már rengeteg ideje volt arra, hogy megvillantsa a tudását, eddig azonban nem nagyon élt vele. Most már ne akarjanak pont ellenünk tündökölni.

Persze nem sok esély van arra, hogy veszítsünk, ugyanakkor semmi sem lehetetlen. Természetesen ugyanúgy oda kell tennünk magunkat, mert a Carolina ott lesz, 200%-ig. Mindenesetre a Heinz Fielden leszünk, úgyhogy már az óriási szurkolótáborunkkal is nagy nyomást tudunk rájuk gyakorolni. A játékban is valami hasonlót kell tennünk. Ha az elején hibákra kényszerítjük őket, akkor könnyen elbizonytalaníthatjuk őket. Utána már könnyen felül tudunk rajtuk kerekedni. Tehát állítsuk meg a támadásaikat, vadásszuk le a labdáikat, sackeljünk, amennyit csak lehet, majd ezek után annyi ponttal büntessük őket, amennyivel csak lehet. Hiszen ha nagyon magabiztosan kezdünk, az megijesztheti őket, és elügyetlenkedhetik a dolgot. Mindenesetre én pont ugyanúgy várom ezt a meccset, mint akár melyik másikat, hiszem ezek a fiúk profik abban, hogy a legkönnyebb meccseket is izgalmassá és idegeskedéssel telivé tegyenek. Azért én egyáltalán nem bánnám azt se, ha ez az utolsó két játék teljesen unalmas lenne. Sőt, ennek örülnék igazán.

El kell mondjam nektek, hogy itthon van egy macskám, aki teljesen fekete, és a mérte alapján inkább egy párduc, mint egy cica, mert annyira kis dagi. És a neve is Bagira, így le se tagadhatná. Elmagyaráztam neki, hogy nagyon kikap, ha nem szól a többieknek is, hogy a Steelers a nyerő, nem pedig a Panthers.


A Carolinának viszonylag kevesebb rajongója van, ezért hírességeket is nehéz találni. Egy személyt találtam összesen, de még nem hallottam róla soha. Ric Flair, és mint kiderült, ő egy híres pankrátor.


Go Steelers, nemsokára PO, és a Hungarian Steelers Nation, és az összes Steelers szurkoló biztosan ki van éhezve egy SB döntőre!!!!! Előbb azonban túl kell lenni a csütörtök estén, lehetőleg győzelemmel!! Remélem, hogy fenn tudok maradni végig, és remélem hogy egy nagyon unalmas, egyszerű győzelmet láthatunk az éjjel. Ha a fa alá nem is tudom berakni, de attól még óriási ajándék lenne.


Végezetül kívánok minden olvasónak Kellemes Karácsonyt, és Békés Boldog Ünnepeket!  (Meg persze Steelers győzelmet!!!!)

Top