A Tigrisek után, most Párducokat kell szelíditeni

A Tigrisek foga beletört az acélba a gyengébb párducok nem lehetnek kérdésesek! Azért ne legyünk ennyire határozottak. Igen az eredménysort nézve sima meccs várható, de mint más fórumokon is megfogalmazódott már, évente van egy-két olyan összecsapásunk ahol a sokkal gyengébb ellenféltől zakózunk, vagy nagyon nyögvenyelősen nyerünk. Példaként lásd a Bills elleni találkozót. A sima győzelemnek ígérkező mérkőzésből egy komolyan körömrágós lett. Remélem idén ezzel le is tudtuk a rossz karmát.

A csapatok rangsorolását áttekintve megállapítható, hogy nehéz lenne, biztosan lehet, olyan statisztikát találni amelyben a vendégek egysége jobb lenne a miénknél! Mondjuk a vízhordó fiúk a mérések szerint közel 1 sec-el futják gyorsabban a 100 métert mint a mieink. Na de ott Párducok üldözik őket.

A viccet félretéve a ligában a mi O-kat a 19. helyre rangsorolják, nem hízelgő, az övéket a 32-re. A mi D-nk a liga 3. legjobbja, még a sérültekkel is, az övéké a 12. Ezek alapján simán kellene hozni. A mieink kiosztottak eddig 40 sack-et ők 27 lenyomást jegyeznek. A lazán eldobott passzokkal azért vigyázni kell mert idén pontosan annyi INT-et tudtak összeszorgoskodni mint a mi alakulatunk 17-et. A két O line közt azonban szinte nincs különbség, és nem azért mert az övék olyan erős, hanem mert a miénk is harmatgyenge. Azért a mi front7-ünk ezt a feladatot meg kell, hogy tudja oldani. A gyengécske fal a még gyengébb irányítóval talán képtelen lesz a mi komplex D rendszerünk olvasására és "szegény" Jimmy fiú az első évében a 2 TD melletti 7 INT-hez most egy kis kemény földet is haraphat.

Összességében az idő rövid, de vagyunk mi annyira profik, hogy a fejekben rendet tudunk tenni és fel tudjuk szítani a tüzet. Kívánom, hogy a Jézuska mindenkinek egy szép győzelmet hozzon a fa alá.

A sérült lista, szokás szerint naponta frissítem.


Name Position Injury Mon. Tue. Wed. Game Status
Battle, Arnaz WR Chest - DNP DNP Out
McLendon, Steve DT Stinger LP FP FP probable
Polamalu, Troy SS Ankle LP DNP DNP Out
Smith, Aaron DE Triceps DNP DNP DNP Out

Top