Az év, eddig talán, legfontosabb találkozója


Azt hiszem mindenki átérzi miért annyira fontos a vasárnap esti Browns elleni összecsapás. Amennyiben nyerünk akkor a többi eredménytő függetlenül az AFC 2. helyén végzünk és a Divízió döntőig hazai pályán játszunk, mi több egy hét extra pihenőt is kapunk. Amennyiben azonban veszítünk akkor a csoport 6. helye csak a miénk és a WC körben már pályára kell lépni. Igen, innen már nyertünk egy gyűrűt. Azért ezt talánmost nem kívánja senki szervezete.

A Browns az idén nagyszerűen draftolt és állítható már most, hogy a jövő évben számolni kell velük a csoport esélyesei közt. Ebben a szezonban viszont még döcög a szekér. Tény, hogy képesek voltak meglepő, meghökkentő eredményekre. Azonban az is tény, hogy az újonc irányító hamar hajlamos a hibázásra és ezért a passzjáték sokszor dadogott. A futás azonban remekül működött, legalábbis azon csapatok ellen akik ezt képtelenek levédekezni, köszönhetően Payton "Traktor" Hillisnek aki idén már 1100 yard felett jár. Az egysíkú támadójáték azonban az álmos könyvek szerint sem jósol sok győzelmet.

A Mi komplex védekezésünk ellen remélem, hogy Traktor nem tud 30 yard felett futni ill. ezen a határon belül marad a teljes Clevelandi támadósor. Igen egy komoly eredményt féltek, az idényen belül összesen engedett futott yardok. Jelenleg a védelem 961-nél jár. Ha sikerül az 1000 alatti teljesítmény az hatalmas fegyvertény lenne. Amennyiben jól meg tudjuk fogni a támadójáték ezen elemét, akkor McCoy a passzaival és a rá nehezedő nyomással hamar fog hibázni.

Számottevő sérült mennyiségre nem számítok, természetesen Troy és Aaron biztosan nem játszik, de hát Polamalu nélkül is hozni kell ezt a találkozót. A D-nek fel kell szívnia magát és meg kell mutatni miért mondják rájuk, hogy bár a mutatók alapján csak a 2. a liga rangsorban azonban valójában ők a legjobbak.

Lassan itt az idény vége egyre kevesebb ilyen jellegű írást olvashattok majd az oldalon. A tegnap, Laci tollából, megjelenő elemzés az első ezen sorban. Szeretnénk, ha a holtszezon alatt is folyamatosan látogatnátok az oldalt. Szerkesztőtársaimmal azon leszünk, ha nem is naponta de rendszeresen friss híreket olvashassatok a csapat háza tájáról.

Úgy gondolom, hogy mindenki kellő izgalommal várja a clevelandi összecsapást és a hét végét. A találkozó idejére már újabb 1 évvel leszünk öregebbek. Mivel addig nem jelentkezem új írással megragadom az alkalmat, hogy Boldog és Sikerekben Gazdag Új Évet kívánjak minden olvasómnak.Name Position Injury Wed. Thu. Fri. Game Status
Harrison, James OLB Illness DNP - - -
Moore, Mewelde RB Knee DNP DNP DNP Out
Polamalu, Troy SS Ankle DNP DNP FP questionable
Scott, Chris OT Not injury related - DNP - -
Smith, Aaron DE Triceps DNP DNP DNP Out
Woodley, LaMarr OLB Knee LP FP FP probable
Worilds, Jason OLB Knee DNP LP LP questionable

Top