Gameday: Steelers @ Browns

Hát eljött az alapszakasz utolsó összecsapása. Szerencsére mi már biztosan tudjuk karácsony óta, hogy érdekeltek leszünk a továbbiakban is. Sajnos a testvércsapat ma hajnalban vereséget szenvedett a Capitalstól, de sebaj, ettől nekünk még nyerni kell.

A srácok tegnap már lebuszoztak Clevelandbe. A közel 2 órás buszút alatt volt aki jót aludt, volt aki a többieket fotózta és folyamatosan használta a netet Facebookolásra és Twitterezésre.

Nézzük az esélyeket. A két csapat természetesen idén már megütközött egymással, a 6. héten 10-28 arányban nyeltünk. Ez az eredmény kerüljön aláírásra és nem kell játszani, szerintem, bár mindannyian imádjuk nézni őket, senki nem bánná, ha ma már nem kellene pályára lépni. Nagyon komolyan kell venni ezt a találkozót és figyelni kell a győzelem mellett a súlyos sérülések elkerülésére is. Azért a sérüléssel bajlódó és listás játékosokból a Browns is jól áll. A futógépük Hillis, aki mellesleg hosszú idő óta az első fehér futó a ligában aki 1000 yard fölé jutott egy szezonban, ugyanúgy Q mint nálunk Troy. Gondolom ma Troyra amennyiben beöltözik inkább mint backup számít a stáb, mert kockáztatni felesleges lenne. Nélküle is illene megverni az idén, még, nem a legacélosabb házigazdákat. Azt azért szögezzük le, hogy valószínűleg, ha a keretet egyben tudják tartani, ezek a jórészt fiatal, első és másodéves, játékosok jövőre már igencsak harcban lehetnek a PO helyekért.

A mutatók mindenben nekünk kedveznek vagyis majdnem, persze a passz elleni védekezés. Ott egy hangyányival jobbak, de szerintem ez nem fog dönteni ma este. A hazaiaknak futni kell, mert McCoy nyomás alatt, és az meglesz mert olvastam, hogy Harrison 3 hét után végre teljesen egészségesnek érezte magát a héten. Vagyis a sokszor feltett kérdésemre megvan a válasz, Harrison folyamatosan betegséggel küszködve játszik 3 hete. Ezért esett vissza egy kicsit a teljesítménye. Remélem ez ma már a múlté lesz és a 2 hét múlva esedékes következő találkozóig mindenki a keretben teljesen egészséges lesz és szinte 100%-os kerettel vághatunk neki a PO menetelésnek.

Az előző találkozónkon McCoy 281 míg Ben 257 yardot szedett össze. Az akkori összecsapáson Colt 2 míg Ben 1 Intet reptetett. Ma este is döntő lehet a két játékos formája valamint a labdabiztosság. Jelenleg a liga élmezőnyébe tartozunk a turn overekben, jó lenne ezt érvényesíteni ma este is. A secondery még mindig nem az elit, bár sokat javulnak a srácok és reméljük, az év eleji bénázások a PO-ra teljesen megszűnnek. A házigazdák fiatal rutintalan második védővonala bajban lehet az idény végére nagyszerűen magára találó passzjátékunkkal. Mindenképpen élni kell a TE-k nagyszerű képességével. Miller sok elkapással arra késztetheti az LB sort, hogy segítséget kérjen és akkor jöhet a jól megszokott, idén legalábbis, 40+-os Wallace passzjáték.

Nem is kívánom igazán sokáig húzni a szót, ezen a héten, tekintettel az utolsó hétre rettentően el voltunk, voltatok, kényeztetve. Nagyszerű írások garmadája jelent meg az oldalon. A következő két hétben remélem, hogy a sok idő hiányában és a még nem ismert ellenfél miatt kicsit kevesebb lesz az újdonság, de ígérjük, hogy jelentkezünk és nem hagyunk senkit unatkozni.

A SB után, merthogy addig az elemzések és a győzelmi hozsannák miatt nem lesz idő, szeretnénk az oldal mélységén is változtatni, addig mindenki gondolkodjon mi az amit még hiányol. Valamikor lesz egy írás amelyben a terveket vázoljuk a holtszezonra és akkor kérjük majd a segítségeteket, hogy ti mit hiányoltok még.

Top