Mi újság a csapatnál?

Egyre inkább közeledünk az év legfontosabb és legjobban várt eseményéhez a vasárnap éjszakai Super Bowl-hoz. Faragó Ricsiék ma reggel elutaztak Dallasba, hogy ma estétől a helyszínen közvetítsék a XLV. Super Bowl eseményeit és majd vasárnap este, magyar idő szerint hétfő hajnalban sorra kerülő összecsapást a Pittsburgh Steelers és a Green Bay Packers csapata között.

Hosszú és fárasztó út lesz ez nekik és ugyanez volt jellemző a döntőben részt vevő csapatok számára is. A célt azonban a csapatok már elérték. Nagyon kemény számtalan sérüléssel tarkított mérkőzés után most az utolsó összecsapásra készülhetnek.

Az első részgyőzelem már megjött. Troy Polamalut választották az újságírók szavazata alapján az év legjobb védőjének. Szoros volt ez is, akárcsak az egész szezon, hiszen Troy 17szavazatot kapott és a második helyezett sajtfejű Matthews 15-öt. A további sorrend 8 szavazattal James Harrison, 6-al pedig a Bears játékosa Julius Peppers. Szavazatot kapott még Urlacher, Ed Reed és Ngata.

Troy Polamalu lett tehát a 6. olyan Steeler, aki megkapta ezt a díjat, de Ő természetesen csak szerényen annyit mondott, hogy ehhez az egész csapat kellett.

A csapat készen áll tehát és a fiúk jókedvűen nyilatkoznak az esélyekről. Ward még cowboynak is beöltözött, ha már egyszer Texas állam ad otthont a döntőnek.

Ennyit tehát a teljesen pozitív hírekről, most jöjjenek a kevésbé jó hírek.

Kedden vagy szerdán megy újra MRI vizsgálatra Aaron Smith DE és akkor derül majd ki, hogy tudja e vállalni a játékot a hétvégén. Persze ő nagyon szeretné, de mindennél fontosabb, hogy a rájátszásra igencsak feléledő Packers futójáték útjába egy egészséges 100%-os ember álljon. Ha ezt úgy hívják, hogy Ziggy Hood az nagyon jó. De ha esetleg úgy hívnák időnként, hogy Aaron Smith, az bizony hatalmas erősödést jelentene, a második Steel Curtain számára.

Ami pedig a jelenlegi legrosszabb hír a csapat háza táján, hogy úgy tűnik eldőlni látszik a harc, amelyet az orvosok folytatnak Maurkice Pouncey lábának harcra késszé tétele kapcsán. A törés és az erős rándulás miatt még mindig mankóval kell járnia és bár Tomlin edző még mindig nem adta fel, azért ez nem kecsegtet túl sok jóval. Ezen pozícióban pedig egy nagyon jó lábakon álló ember fog kelleni, hiszen a liga egyik legjobb NT-je áll a másik oldalon.

A többi sérültünk már edzett a csapattal.

Továbbra is várjuk a kérdéseket a Steelers játékosaihoz, illetve találkozunk akkor vasárnap késő este a Chiliben!

Top