Helyzetjelentés!

Az elmúlt napokban Dallasban felgyorsultak az események és a játékosok az edzések mellett egyre több sajtótájékoztatón is megjelennek. Természetesen a fő célpontjai a sajtónak Big Ben, Polamalu, Harrison és Tomlin edző. Szeretnénk nektek bemutatni e sajtótájékoztatók anyagát, amelyet megkaptunk. A fordítást Vladimir végezte, akinek ezért óriási köszönet jár!

Big Ben:

Milyen érzés ismét SB-t játszani?
Izgatott vagyok, hogy itt lehetek. Még van egy pár nap a meccsig, így nyílván még nem lehetsz túl izgatott, de az hogy itt vagyok nagyszerű érzésekkel tölt el.

Hogyan emlékszel vissza az utolsó Steelers-Packers derbire?
Emlékszem, hogy egy nagyon hajtós és a végletekig kiélezett, őrült meccs volt.
Mike Wallace csinált egy fantasztikus elkapást miután már lejárt az idő. Öszpontosított, hogy mindkét lába a földön legyen, ezzel megnyerte nekünk a meccset.

Mi a véleményed Flo idei teljesítményéről?
Nem emlékszem, hogy ő hiányzott volna, mindig ott volt a pályán. Egy teljesen új rendszert kellett megtanulnia miután 12, 13 évet húzott le egy teljesen más taktikával. Megérkezni egy új csapatba, kezdeni Right Tackle-ként, megtanulni egy teljesen új offense-t, azt hiszem ez egy csodálatos dolog. Rettenetesen kemény, és nagyon nagyra értékelem őt, mint az én egyik falemberemet.

Elnézést kértél a csapattársaidtól a büntetésed miatt?
Nos, én roppant hálás vagyok, hogy egy ilyen nagyszerű szervezetnél játszhatok mint a Steelers és a Rooney család.
Nagyszerű csapattársaim, remek edzőim vannak, szóval csak hálás lehetek, hogy ennek a családnak a részese vagyok.
Mindig mondtam, hogy óriási megtiszteltetés, hogy a Steelers engem draftolt és hogy viselhetem az arany & fekete mezt.

Mi a véleményed arról, hogy Legursky kezdhet C-ként Pouncey helyén?
Azt hiszem, hogy hatalmas nyomás nehezedik rá. Én mindig mondtam neki, "Figyelj, te elég jó vagy, nem kell semmi különöset csinálnod, ne akarj Maurkice lenni, légy önmagad, mert te elég jó vagy ahhoz, hogy elintézd úgy ahogy azt Doug Legursky tenné".
Szóval én csak próbálok beszélgetni vele, és elmondani neki, hogy nyugi minden rendbe lesz, mert én tudom hogy igazi profi vagy.
tudja, hogy hogyan és mit kell játszani ezen a poszton.

Milyen a rajongók hangulata, mennyien vannak már Dallasban?
Félelmetes! Nem akarok nagyképűnek tűnni, de a Steelers fanok mindenütt ott vannak és ez fantasztikus. Ezért mondom azt amíg meg nem halok, hogy nincs még egy ilyen szurkolótábor egyetlen sportban sem a világon mint a miénk. Tudom, hogy a Packersnek is óriási tábora van, ezért lesz ez egy óriási matchup a két szurkolótábor között is. Adott két nagyon felkészült csapat, két legendás franchise, két elvetemült szurkoló gárda. Azt hiszem ez egy fantasztikus dolog magának az NFL-nek is.

Milyen benyomást tett rád a Packers védelme?
Egyszóval fantasztikus. Minden ott kezdődik nálam, hogy passrush. Clay Matthews és a többi srác mind a qb-t akarják és bosszút álni rajta. Úgyan így tettek amikor utoljára találkoztunk, és végig ezt csinálták ebben az évben is.
Ők igazán nagyszerű játékosok, és hamár megtanultad hol vannak a LB-ek, akkor még mindig ott van Woodson és a többi srác.
Ez lesz az egyik legnehezebb kihívás amivel eddig életemben szembe néztem.

Brett Keisel szakálla?
Különleges, igazából nem is tudom mit mondhatnék róla... rá kell nézni, már saját twitter oldala is van a szakállának. Ezenkívül saját Myspace, Facebook oldala és saját pólója is van már, tehát egy komplett szervezetté nőtte ki magát.
Mindent el tud már rejteni benne, ha vadászni megyünk a csali is bőven elfér benne. :-DDDD

Flozell Adams:
Mit éreztél amikor megláttad az O-line tagjait a reptéren, az egyetemi #76-os mezedben?
Fogalmam sem volt róla, h mire készülnek. Miután átjutottam a biztonsági vizsgálaton, láttam egy csomó srácot aki úgy néz ki mint én. Váááóóóó :-) mondtam. Nem tudom, honnan jött az ötlet, de óriási meglepetés volt. Ez különleges volt nekik, h a mezemben járjanak fel s alá velem együtt. Rettentően hálás vagyok érte, egy pár hétig biztos tervezgették. trai Essex addot nekem is egy mezt, és mint kiderült ő volt a felbújtó. Ha bármit is tudni akarsz a Steelers O-line-ról őt kérdezd bátran.

Mit éreztél amikor a Cowboys elengedett?
ez a játék része, amikor rookie vagy megérkezel, a veteránok pedig elmennek. ez mindig így lesz, én csak tettem amit tennem kellett és egy csapatban akartam játszani.

Milyen kihívás lesz Clay Matthews ellen játszani?
Clay egy nagyszerű játékos, ez egy óriási matchup lesz akárki is néz vele farkasszemet, mert ő mindig oldalról csap le, így nem tehetek mást mint várom a kihívást.

Milyen volt az átállás Dallasból Pittsburghbe?
Ez kicsit nehéz volt, mert sosem voltam még ilyen szituációban előtte. Amikor ideértem mindenki tárt karokkal, barátságosan várt, mindent megmutttak nekem amit tudnom kell.

James Farrior:

Hogyan váltál a csapat egyik vezérévé?
mert egy öreg fickó vagyok az öltözőbe, szerintem a srácok tisztelnek és tisztelik mindazt amit a pályán csinálok. Ha beszélnem kell hozzájuk, vagy az edzők üzenetét kell közvetítenem, akkor ők figyelnek rám és követnek.

Menniyre tűnik nehéz feladatnak a Packers offense? 
Húúú barátom, ezek a fickók fantasztikusak odakinn a pályán. Rodgers Atlanta elleni meccsét láttam, aznap majdhogynem tökéletes volt. Ez egy kicsit keményebb meccs lesz, nehezebb lesz nekik megvédeni ezt a fickót.

Milyen támadást tervez a Steelers Rodgers ellen vasárnap?
Azt hiszem meg fojuk kavarni egy kicsit. Ő az egyik legjobb qb a ligában, így nekünk sok különböző játékot kell majd mutatnunk, hogy megpróbáljuk megzavarni, de ezt mi tudjuk a legjobban a ligában.

Hogyan viszonyul a Steelers védelme a Green Bay védelméhez?
Sok hasonló játékosuk van. Nagyjából hasonló védekezést is játszanak mint mi. Néhány dolog, amire érdemes sztem odafigyelni,  az Raji, aki egy hatalmas fickó és roppant határozottan indul a védelem közepéből. van egy Matthews-uk a védelem egyik oldalán, aki nagyon hasonló a mi külső LB srácainkhoz. Van egy Charles Woodson a secondary-ben, aki egy kicsit hasonlít Troy Polamaluhoz. Ő is az a fickó, aki mindig a labda körül van.

Mennyiben befojásolta a csapatot Harrison év eleji büntetés sorozata?
Ez elég frusztráló volt sztem mindenkinek, mert a fiúk nem igazán tudták, hogy mi is az amit a liga igazán akart ezzel. Nem tudom pontosan mit szeretettek volna elkerülni. Ez egy rögös út volt, de a játék előrehaladtával a kedélyek végre lecsillapodtak.



Top