Helyzetjelentés 2!

Folytatjuk a tudósítást....

WOODLEY:

Milyen részt venni 2. alkalommal SB-n?

Csak próbálom tartani magam a saját napi rutinomhoz. Második alkalommal vagyok itt, tehát nem vagyok különösebben izgatott a nagy hype és a más különböző dolgok miatt ami körülveszi most a várost. Én csak öszpontosítok a szállodában és kikapcsolódásként talán vmi filmeket majd megnézek. Sok srácnak a csapatból ez már a 3. SB utazása, én csak követem a veteránokat és mindent megteszek azért hogy megtaláljam a helyes utat és egy sikeres mérkőzést vívjunk vasárnap.

Hogyan változott Tomlin edző az elmúlt 4 évben?

Ez indult, egy igazi kemény edzőtábortól először, hogy mi az amiben még javulnunk kell. Az ő első éve, az én első évem is volt.

Az egész szezonban végig különböző nehézségekkel voltunk sújtva. Következő évben SB-t nyertünk, és ez nagyon könnyeddé tette őt a munkájában innentől kezdve.

Milyen egy ilyen veterántól tanulni mint JH?

Ahogy James minden nap a munkához áll, ahogy edz, ahogy hajt, dolgozik az elképesztő - sok ember aki nem ismeri őt, azt hiszi h ő nem beszél senkivel és hogy milyen magának való, pedig ő mélyen legbelül egy igazi jó srác. Valóban törődik a csapatával, ezt bizonyítja az is, hogy amikor edzésen beszélünk a különböző mozgásokról, vagy amikor videózzuk az ellenfelet Ő mindig segít nekem.

Blitz Aaron Rodgersen?

Nagyon okosnak kell lenned, amikor egy ilyen srácot próbálsz blitzelni mint Aron Rodgers.

Évek óta figyeljük, hogy milyen remek munkát végez, ahogy fejlődik a zseben kívül is.

Mindegy neki hogy a DB-ket kell leráznia, vagy hogy özönlenek be rá a LB-k vagy DE-k, neked mindig tökéletes szögben kell támadnod őt. Amikor már odaértél hozzá hogy lezárd őt, akkor is nagyon figyelned kell, mert ő képes megverni téged még ekkor is lábon egy csellel.

Nem érzed háttérbe magad Troy, és Harrison melllett?

Egyáltalán nem. Ez nem arról szól, hogy játékosok beárnyékolják egymást. Ha sok sztárod van egy csapatban, akkor néha összejöhet a tökéletes, de a mi D-nkben nem koncentrálhatsz csupán egy játékosra. Van ugye JH az egyik oldalon, Polamalu a backfielden, én a másik oldalon James és Lawrence pedig középen. Szóval ez a sok sztár, néha tényleg úgy működik, hogy közel jár a tökéleteshez.


Hines Ward:

Milyen irónikus, hogy a 7. SB győzelmetekre hajtotok a Cowboys stadionjában?
Ez valóban irónikus. Mindkét szervezet megvívta a maga harcát az évek alatt. Számunkra az, hogy a Dallas stadionjában játszhatunk a 7. SB trófeánkért rendkívül felemelő és óriási dolog lenne megcsinálni.

Mi a véleményed hogy mindenki szerint a Packers az esélyesebb a győzelemre?
Szeretünk az esélytelenek nyugalmával játszani, amíg nyerünk ezzel semmi gond nincs. Tudjuk, hogy remek csaptuk van, de minden azon múlik, hogy azon az egy napon ki hogyan teljesít. Amelyik csapat jooban teszi a dolgát február 06.-án, az nyeri a Super Bowlt.

Mi az amit James Farrior ad a csapatnak és ami nem látható a pályán?
Ő csupa szív, lélek, a csapat érzelmi vezetője. Nekünk egy csomó edzőnk, vezetőnk van, de ami Jamest hétről hétre, minden vasárnap körülveszi az az igazi profizmus. Nagyon keményen dolgozik, segíti, tanítja a többi srácot és még mindig kint van a pályán, csinálja a nagy playeket a csapatunknak. James Farrior egyfajta meg nem énekelt hőse a mi linebacker sorunknak. Nekünk JH-nk, Woodley-nk és egy új szupersztárunk Lawrence Timmons személyében. Minden alkalommal amikor nézzük a defense játékát, ott látod James Farriort, ahol éppen a nagy játékot kell csinálni. imádom ezt a srácot!

Miben másabb ez csapat mint 2 évvel ezelőtt?
Azt hiszem ez a csapat más, mert ebben az évben minden csapás utólért minket.
Nem volt Ben az első négy meccsen, Troy három meccset hagyott ki, elvesztettük Aaron Smitht, az O-line szinte minden meccsen más felállásban tette a dolgát, de Tomlin ember felleti munkát csinált, hogy kihozta ezt ezekből a srácokból, többek között ezért is fontos mind az 53 ember a keretben. Nagyszerű munkát végzett Coach Tomlin és Kevin Colbert is, hogy összerázta a srácainkat. Ez az oka, hogy most itt vagyunk és Super Bowlért harcolhatunk.

Mennyiben befojásolta a csapatmorált Ben négy meccses büntetése?
Amit a csapat ebben az évben tett, az egészen különleges. Azáltal, hogy Ben nem játszott, mindenki leírt minket, és nem volt hitele a csapatnak. Jött Dennis Dixon és fenomális teljesítményt nyújtott. Majd Jött Charlie Batch és szintén elképesztő munkát végzett. Megtaláltuk a módját, hogyan érjük el a 3-1-et Ben nélkül és 1 perc 10 másodpercre voltunk a 4-0-tól. Most, hogy ben visszatért, neki be kellett bizonyítania, hogy ő megváltozott. Meg kellett mutatnia, hogy igenis éhes a sikerre, maximálisan elkötelezett, vezére akar lenni a csapatnak és egy nagyszerű évet letenni az asztalra. Azt hiszem ez sikerült.
Ez kovácsolt össze minket, megmutattuk milyen fontos srácaink vannak, akik ha kell képesek bizonyítani. Ez az ok amiért itt vagyunk.


Káprázatos, köszönjük Vladimirnak és köszönjük a kintieknek is!!!

Top