Helyzetjelentés 3!

A mai napon is olvashattok néhány érdekességet a sajtótájékoztatókról, köszönhetően Vladimirnek, aki a fordításokban segít!

Wallace:

Hogyan érted el, hogy ilyen komplett játékos vált belőled?
A legfontosabb dolog amit tennem kellett, hogy rengeteg extra route-ot csináljak meg, próbáljam megtalálni a saját útvonalam hogy sikerüljön elérni a kellő mélységet és elszakadni az embebemtől.

Hogy tudtátok ilyen tökéjre fejleszteni a munkát BB-vel?
Csak az időzités a fontos, ez a lényeg. Minden qb és wr között a kellő időzités megtalálása a legfontosabb, ezen dolgozunk mi is minden nap.

Mi az első dolog ami átfut az agyadon amikor egy az egyben találod magad szembe a védőddel?
Csak azt remélem, hogy a safety nem fog jönni keresztezni és segiteni a cornernek, de tudom, hogy most a legtöbb esetben ez fog történni.

Mi a kulcsa annak hogy egy az egyben megverd az embered?
Tudd, hogy megállithatatlan vagy. Elsősorban biznod kell magadban, és nagyon jó technikádnak kell hogy legyen. Rengeteget kell videóznod az ellenfelet és képesnek kell lenned kihasználni a gyengeségeit.

Hogyan tudtak beilleszkedni a rookie srácok a veterán wr-ek közé?
Igazából próbálnak mindenkit egy szinten kezelni. Nem számit hogy fiatal vagy, vagy nem Tomlin edző mindig azt mondja, az alap az alap, nem számit hogy ki van ott kinn. azt hiszem Hines, Antwaan és Arnaz Battle óriási mértékben befojásolja a fejlődésünket, mert ezek a srácok már sok harcot megvivtak és sok mindent láttak már. Tehát, mi különböző dolgokat sajátithatunk el mindhárom sráctól, és ezeket próbáljuk meg visszadni a mérkőzéseken.Még korántsem tudunk mindent, csak próbálunk hallgatni az idősebb srácokra.

Mit szólsz a lehetőséghez hogy játszhatsz a SB-on?
Minden nap erről álmodozom és tudod a vége mindig nagyon jó amikor kezembe tartom a trófeát. Látom az egész meccset ilyenkor a fejembe, már csak azt kell felfognom, hogy ez most a valóság.

Mit tanultál Hines Wardtól?
Sok mindent tanultam Hines-tól. Elsősorban azt, hogy hogyan kell elszámolnom saját magammal és a csapattársaimmal. Akkor a blokkoló sémákat, mert nekünk is nagyon sokat blokkolnak a RB-ek.
Ők is próbálnak megvédeni minket amikor szabaddá, láthatóvá akarjuk tenni magunkat, tehát visszaadjuk nekik amit kapunk tőlük. Nem lehetsz önző odakinn, nem sodorhatod magad rossz szituációba, nem maradhatsz adós. Nem alakithatsz ki magadról rossz képet, mindenkinek azt kell látnia, hogy te maximálisan elvégzed a munkádat. Hines Wardebben az élen jár, ő egy példakép. Hines mindent remekül csinál és ha megnézed muszáj utánna csinálnod.

Polamalu:

Hogy áll az egészséged?
minden rendbe hála Istennek!
100%-os leszel a döntőre?
ezen a ponton senki sem 100%-os, de azt hiszem vagyok olyan jól mint bárki más.

Mit jelent számodra a DPOY cim?
azt hiszem ez a csapattársaim érdeme, jobban mint bárki hinné. Ez egy óriási megtiszteltetés, hiszen minden játékos ezt akarja. Azt hiszem több játékos is megérdemelte volna!Clay Matthews vagy James Harrison lenne a legjobb jelölt, de Ed Reed vagy Julius Peppers is kiérdemelte volna ezt a cimet. Azt hiszem, ők méltóbbak lennének a dijra mint én.
(MAXIMÁLIS TISZTELETEM TROYNAK, KALAPOM EMELEM A SZERÉNYSÉGE ELŐTT :-) )

Milyennek látod a Packers offenset?
Egy kiválló, hatékony egység. Egy csapategység, ami sok big playt csinál. A jó offense megnyitja a területet a defense-nek a jó játékhoz.

A játékod egy kicsit visszafogottabb a PO-ban?
Mérkőzéseket nyerünk, és csak ez számit és roppant boldog vagyok ettől.

A pittsburgh-i védelem filozófiája?
Ez egy csapatsport. A játéknak különböző elemei vannak, és mindennek klappolnia kell, hogy jól működjön egy defense. Kezdődik a nyomástól a qb-n, a jó fedezésen át, a sackekig, a jó playhivásoktól egészen a legmegfelelőbb játékosok kiválasztásáig az egységbe. Minimum ezek a tényezők befojásolnak egy jó defenset.

Látsz hasonlóságot saját magad és Woodson játéka között?
Nem nagyon ismerem a védelmüket. Hallottam, hogy ő a nickeljük, a mi rendszerünkben a nickel poszt nagyon rugalmas. Azt is hallottam, hogy safety-nek is remekül használható player. Akárhányszor felmerül a flexibilitás, az neked óriási szabadságot ad a játékban, figyelheted és olvashatod a qb árulkodó jeleit a playt megelőző pillanatokban. Megtévesztheted a qb-t, mert azt hiszik nickel vagy, közben pedig tiéd az alap játék abban a playben. Azért mert ő safetyt játszik, azt hiszed hogy embert fog fogni, közben pedig lehet hogy épp ő az aki be fog ugrani a zónába.

Mi a véleményed Darren Perry-ről és munkásságáról?
a legnagyszerűbb secondary coach, mintha az apám lenne. Sok mindenen mentünk keresztül együtt az újonc évemben. Különösen nehéz volt akkor, érzelmi tapasztalatokat kellett megszereznem, amikor maga az az év is roppant nehéz volt. szóval ő seitett nekem, hogy leküzdjem az akadályokat, és megtanuljam a defenset.

Mit jelent a jelenlegi Pittsburgh számára a SB?
Mindig nézd vissza, amikor megnyerünk egy meccset. Mi elég szerencsések vagyunk, hogy játszhatunk vasárnap, és nem pedig simán elsétálunk leszegett fejjel amikor nem fekete & arany az a konfetti amit szórnak. Nem tudom hogyan tekintsek vissza erre a szezonra, de ebben a pillanatban azt mondom, hogy csodálatos. Az olyan fantasztikus srácoknak, mint James Farrior és
Hines Ward, akik alapkövei ennek a csapatnak és fő példaképek az öltözőben, köszönhetjük hogy harmadik alkalommal szerepelünk a nagydöntőben.

Top